Tescil kulisleri iş başında bir yazı okudum ibretle , hayretle yazar haktan adaletten bahsediyor.

Tescil yanlıştır deyip UEFA 'nın mektubundan bahsediyor.  Okumayanlar için birkaç satırını sizlerle paylaşmak istiyorum... Siyasi lobiniz kurumsal kimliğiniz marka değeriniz güçlü diye hak yiyerek emeğe saygısızlık ederek meseleyi oldu bittiye getirmeyin.

Tescile zorlamayın.  Süper Lig de yarış bu kadar yakınken verilecek kararın adaletli olması için tescil değilde iptal kararı verilmelidir hoppala buyrun burdan yakın yazar emeğe saygı diyor haktan bahsediyor sonra da tescil değil de iptal istiyor UEFA'nin isteklerine saygı duyarım da kazın ayağının öyle olmadığını sen benden daha iyi biliyorsun Alper kardeş ama işine gelmiyor. Bak beni iyi dinle biz ne dersek odur.

Bize kimse hiçbir merci hesap soramaz zırhına bürünüp öz güvenine sarılan bu TFF ve hakemleri bu yıl Trabzonspor 'UN 21 helal puanını gasp ettiler. Üç maymunu oynayarak ne gördüler ne duydular ne de işittiler geriye dönük iki lig şampiyonluğunu hançerlediler. Bunlar emeğin adaletin ağa babası değilde ebem gümecimidir emek sadece  Istanbul takımlarına mı aittir.  Trabzonspor yoksa bu ülkenin takımı değil midir? Ayıptır ,günahtır çarpıtma olur da bu kadarına da yuh denir.  

Belki bilmiyorsunuz dur bu şampiyon olamadı diye bu takım için onlarca seveni ya hayatlarına kiydılar ya da kazalarda öldüler bunları bilmiyorsanız lütfen sorun öğrenin Trabzonspor trabzonlu için neler ifade ettiğini öğrenin.

Ayrıca Trabzonspor 'un tescil filan istemediği halde  sen ve senin gibiler tarafından işaret edilmesi hazindir insan sağlığı deyip iptal istiyorsunuz oluyor da tescil neden olmuyor ha konu Trabzonsporsa haktan adaletten bahsediyorsun peki aynı konumda İSTANBUL takımları olsa idi tescilde tescil deyip tef çalıp oynayacaginizı çok iyi biliyorum.

 Çünkü sizleri ben çok iyi tanıyorum.  iki şampiyonluğu caldiniz üçüncüsüne ramak kaldı bunu çalamayacaksinız şunu da iyi bilin ki Trabzonsporlular haktan adaletten yanadirlar kimsenin hakkına tenazür etmezler.

Kalan 8 maçı hangi şartlar da olursa olsun severek oynama ya hazırdır ne yaparsanız yapın "O SENE BU SENE"dir bunu durduramayacaksınız.