Her katıldığı programda esprili çıkışlarıyla dikkat çeken Koç, dün Trabzon Valiliği’nde düzenlenen kutlama programında da benzer bir tabloya imza attı. Valilik makamına yapılan ziyaret sırasında, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Kadakal’a yönelttiği “Hocam, bu sene kaç öğrenci aldın?” sorusu, çevresindekiler tarafından tebessümle karşılandı.

Vehbi Koç’un mizahi yönüyle dikkat çektiği etkinlikte bir başka detay da gözlerden kaçmadı. Geçit töreni sırasında Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Zeki Eren, protokol kürsüsünde yer alırken; Milletvekili Koç kürsü dışında durmayı tercih etti.

Bu durumu fark eden Vali Yıldırım, Koç’u ısrarla protokol kürsüsüne davet etti. Daveti geri çevirmeyen Koç, ardından yerine geçerek töreni diğer protokol üyeleriyle birlikte izledi.