Trabzonlu ünlü sanatçı Volkan Konak, “Öldükten sonra Beni yakın” diye yaptığı esprinin ciddiye alınarak haber yapılmasına yine esprili bir şekilde yanıt verdi. Konak, “Benim yerim belli, Maçka Konakoğlu Mezarlığı… La yanmayrım vazgeçtim” diyerek herkesi güldürdü.. 

61SAAT HABER SERVİSİ - Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Volkan Konak,  Maslak'ta verdiği konser sırasında yaptığı esprininin ciddiye alınarak, ‘Vasiyetini’ açıkladı şeklinde haber yapılmasına yine esprili bir dille eleştirdi.
Konser sırasında, “Öldükten sonra gömülmek istemediğini yakılmak istediği” şeklinde yaptığı esprininin ciddiye alınarak haber yapılmasına yine esprili bir dille yanıt veren Konak, ““Ne yakması, manyak mısınız deli misiniz? Öyle bir şey yok. Memleket sevdasını işliyoruz. Mesela desem Selim’e ki hasta ettiniz beni Corona oldum. Yarın öbürgün Volkan Konak Corona oldu” derler” dedi.
Karadenizli Sporcular, Kültür ve Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşu etkinliğinde konser veren ve şarkı arasında bu konuyu ele alan Konak, yaptığı esprilerle katılımcıları güldürdü. Konak, “Benim yerim belli, Maçka Konakoğlu Mezarlığı… La yanmayrım vazgeçtim.. Şaka yapıyoruz, adam bunu alıyor. Başka konu mu yok ya… “ diye konuştu.