Dünyada 4 milyonun üzerinde satış adedi ile hibrit teknolojisinin lideri Toyota, B segmentinin ilk ve tek tam hibrit otomobili olan Yaris Hybrid ile üstün yakıt ekonomisi sunan hibrit teknolojisini şimdi daha erişilebilir fiyatlarla geniş kitlelerle Trabzon Toyota Seçil'de müşterileri ile buluşturuyor. Yaris Hybrid’e ilgi gün geçtikçe artarken  otomobilin bu kadar fazla talep görmesinin öncelikli nedeni şehir içinde en az yakıt tüketen otomobil olması olduğu ifade edildi.

Yaris HYBRID, şehir içi kullanımda 3,4lt/100 km yakıt tüketimiyle binek otomobil pazarının en tutumlu aracı olarak kayıtlara geçti. 0-100 km’ye 1,8 saniyede çıkan otomobil çevreci ve sessiz motoruyla da diğer araçlardan farkını gösteriyor. Özellikle şehir içinde kullanım mesafesinin yarısını benzinli motor kapalı gidebildiğinden; hem çok düşük emisyon değerlerine sahip hem de sessizliğiyle sürüş konforunu arttırıyor. Yaris Hybrid, dizaynı, sürüş konforu, herkesin erişebileceği fiyatı ve uzun ömürlü kullanımı ile sınıfında yeni standartları da belirliyor.

Yaris Hybrid ile birlikte ,Toyota tarafından üretilen araçların satış ve satış sonrası faaliyetlerinin çevresel zararlarının  azaltılması amaçlandığını belirten Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, "Toyota bu konuda öncü olmayı ve örnek teşkil etmeyi amaçlamıştır. Ekonominin ve çevrenin uyum içerisinde olduğu 21.yüzyıl toplumuna katkıda bulunmak için Toyota plaza seçil olarak bizimde bu zincirin bir parçası olmamız benim için çok önemli. Yarıs Hybird ile hem cebini, hem çevresini düşünen müşterilerimizi Toyota Plaza Seçil’e bekliyoruz" şeklinde konuştu.