Habertürk gazetesinden Memet Güler, Seda Sayan'ın Beyaz TV'den TV8'e transferinin detaylarını yazdı. İzlenilirlik kaygısına da düşen Seda Sayan, 2 milyon dolara TV8 ile anlaşma imzaladı.

İşte Memet Güler'in yazısı...

Gündüz kuşağının kraliçesi, sabah kuşağının rating makinesi Seda Sayan, verdiği aradan sonra 1 Ekim günü ekrana dönüyor. 2002-2009 yılları arasında Kanal D'de önce Sabah Sabah Seda Seyan, ardından Sabahların Sultanı Seda Sayan programlarıyla sabah kuşağına damgasını vuran ve tabiri caizse sultanlığını ilan eden Seda Sayan, uzun yılların ardından 2010 sezonunda Kanal D ile yollarını ayırmıştı. O dönem Show TV'ye geçen ve Sabahın Sedası programıyla izleyici karşısına çıkan Sayan, burada reytinglerde istediğini bulamamış ve Fox TV ile uzun süre flört ettikten sonra, şartlarda anlaşamayınca rotayı iddialı transferlerle adından söz ettiren Beyaz TV'ye çevirmişti.

BEYAZ TV'DE PROGRAMA BAŞLAMIŞTI

2011 sezonunda Beyaz TV'ye geçen Sayan'ın burada mutlu olmadığı kulislerde sıkça konuşulur olmuştu. Ve beklenen gelişme, geçtiğimiz cuma günü günü sonuçlandı. Beyaz TV'nin genel izlenilirliğinin de düşük olması nedeniyle sabah programları arasında hayli gerilere düşen Seda Sayan, tv8'den gelen teklife 'evet' dedi. 1 Ekim itibarıyla Seda Sultan olarak ekrandaki yerini alacak olan Sayan, iddialı bir içerikle ve sürprizlerle sabah kuşağında ekranda olacak.

YILLIK 2 MİLYON TL

Hafta içi her gün saat 10.30-13.30 arasında yayınlanacak olan programda moda, kadın -erkek ilişkileri, sağlık ve güzellik konuları işlenirken, müzik ve eğlence de eksik olmayacak. Kulislerde tv8 ile bir yıl için 2 milyon dolarlık bir teklife imza attığı konuşulan Sayan'ın geri dönüşüyle birlikte sabah kuşağındaki rating yarışı da iyice hızlanacak. İyi seyirler hanımlar...

Kaynak: Habertürk