2017 yılının ilk yarısında da 2016 yılının tamamındaki gözlemlenen mutfak tezgahı ve banyo tezgahı modellerinde mimarların ilgisini gene çimstone çekti.

Gerek dayanıklılık gerekse şıklık bakımından granit hayranlığına son 5 yılda adeta son veren çimstone genişleyen ve her geçen gün büyüyen yelpazesiyle mermerin yumuşaklığı granitin sağlamlığını musterisine en güzel şekilde sunmaya devam ediyor. Sektörde çimstone ile rekabet eden ve çimstone a göre henüz yeni ama bir o kadarda kaliteli olan belencoyuda es geçmemek lazım.

belencoyuda cimstone piyasadayken ve en popüler zamanındayken kurulmasına karşın üretimi kalitesi ve sağlamlığıyla çimstone la rekabet edebilecek hale geldi ve piyasadaki rekabet duygusu iki markayıda kendini geliştirebilir hale getirdi.  Suanda turkiye genelinde mutfaklarin %80 i belenco ve cimstone dur.Yurt dışınada bir hayli fazla ihracat yapan bu iki dev marka ülkemize sermaye kazandırma konusunda oldukça iyi durumdalar.

Tezgah yaptıracak olan bir insanın çimstone veya belenco yu duymamış olmasi gayet zordur.Milli duygu düşünce ile bakıldığında dahi bu iki markayi tercih olasılığı oldukça fazladir.Mermer ve granit artik tezgah bazında koltuğunu bu iki kuvars malzemeye kaptırmıştır.  Birde pisayada bulunan ve bu işi bilmeyen insanlara kendini bilmez bir şekilde çinden gelen çakma ürünleri çimstone veya belenco diye kandıran ve halkı dolandıran mermer atölyecilerine dikkat edilmesi gerekmekte.

Çimstone ve belenconun arka yüzlerinde bulunan ve fabrikanın kendisinin damgaladığı cimstone ve belenco yazılari bulunmaktadır bu sayede orjinal olan ürün kolay anlaşılmaktadır. Bu ürünlerin orjinal olduğu ve işçilik bakımından oldukça iyi olan tezgahsepeti.com sitesini ziyaret ederek kendi dilediğiniz model ve renkleri seçebilir, fiyatını net olarak hesaplıyabilirsiniz.