Süper Loto’da 21.7 milyon liralık ikramiyenin kendisine çıktığını iddia eden ‘talihli’nin avukatı Şakir Balcı, dava açmak için 324 bin lira gerektiğini, bu parayı kendi imkanlarıyla karşılamanın mümkün olmadığını söyledi.
Balcçı, ikramiye çıkan kuponun pantolon cebinde yıkandığını ve harap olmuş kupon üzerinde teknik çalışmaları henüz tamamlamadıklarını belirtti.

Önce Milli Piyango İdaresi’ne başvuracaklarını belirten Balcı, “Dava açmak 324 bin lira gerekli. İlgilinin harç ödemeden ya da en düşük masraflarla yargılama sürecine girme şansı ve hakkı var mıdır, bunu araştıracağız. Yılbaşından sonra kuponla ilişkin alacacağımız sonuçları bekliyoruz. Olumsuz sonuç almamız durumunda kuponu Avrupa’da bir merkezdeki laboratuvarda inceleteceğiz” dedi.

İşadamıyla görüşülüyor
Avukat Balcı, dava için gereken 324 bin  liranın adli yardım tarafından karşılanamaması durumunda nasıl bir yol izleyecekleri sorusuna cevap vermedi. Ancak söz konusu 324 bin liranın bir işadamının desteğiyle karşılanması için görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa, mahkeme harç masrafını karşılayacak olan işadamı, alınacak ikramiyeden de hisse sahibi olacak