Erdoğan, gittikçe artan ağrılarını yüzünden ameliyat olmaya karar verdiğini ifade ederek

"Yaşam kalitemi düşüren ve gittikçe artan ağrılarım nedeniyle yıllardır ertelediğim kalça protezi ameliyatımı olmaya karar vermiştim. Son zamanlarda yol yürürken dizlerimdeki ağrılar artmış ve kişisel temizliğimi dahi yapamaz duruma gelmiştim. Çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine Rize'den Trabzon'a gelerek Özel İmperial Hastanesi'ne başvurdum. Şuan hiçbir şikayetim kalmadı. Başta operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. İbrahim Şahin olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Özel İmperial Hastanesi Ortopedi ve Travmataloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Şahin ise doğuştan kalça çıkıklığının daha çok çocuklarda görüldüğüne dikkat çekerek "Doğuştan kalça çıkığı, çocuklarda sık görülen, erken anlaşılıp tedavi edilmediğinde kalıcı sakatlıklara yol açabilen bir sağlık sorunudur. Türkiye'de özellikle bölgemizde sık görülmektedir. Tedavi edilmemiş kalça çıkıklarında ileriki yaşlarda hastalarda bel ve kalçalarda artroz (kireçlenme) oluşmaktadır. Bu durum yürürken aksama ve ağrıya neden olmakta ve kişinin hareket kalitesini azaltmaktadır. Kişilerin yaşam standartlarını düşüren bu hastalık

'total kalça protezi' ameliyatı ile giderilmekte ve hastaların şikayetleri giderilmektedir" diye konuştu.

Özel İmperial Hastanesi'nde 3 yılda 200'ü aşkın hastaya 'Total Kalça Protezi' ameliyatı ile sağlığına kavuşturduklarını ifade eden Dr. İbrahim Şahin, kalça çıkığı şikayeti olan hastaların vakit kaybetmeden bir uzmana başvurmaları tavsiyesinde bulundu.