Şişe çevirmece, strip poker, çıplak twister size belki üniversite yıllarından, çılgın partilerden kalma bir dönem gibi gelebilir fakat 30 yaşına yaklaşıyorsanız ve ciddi bir ilişkiniz varsa biraz eğlenmenin hayatınızı renklendireceği bir gerçek. Seks oyunları görev gibi yapılan bir cinselliği kıracak ve gününüzü çocuklar gibi şen bir halde bitirmenizi sağlayacak.

İşte sizi yatakodasının antika kokan hareketlerinden kurtaracak 5 seks oyunu

1- Sexzee Yahtzee


Hayalgücünüze bağlı bu oyun için bir kağıt ve zar alınır, her hareketin karşılığına bir sayı yazılır. (Mesela 1=ayak masajı) veya (2=bele öpücük) tamamen size kalmış... Hareketlerde kendinizi kısıtlamayın zar atın ve gelen sayıya göre hareketinizi onun üzerinde uygulayın. İki zar yuvarlayıp iki kere onu vurabilirsiniz...

2- Doğruluk mu cesaret mi?


Daha önce bu oyunu oynamadıysanız partnerinizden bomba açıklamalar veya hareketler için kendinizi tamamen hazırlamalısınız. Seks fantazilerini ona sorup cesareti seçtikten sonra onu baştan çıkarabilirsiniz. (Cesaret için ipucu isterseniz striptiz veya kucak dansı en çok istek alanlardan) Oyunun gerilmemesi için eski cinsel ilişkileriniz hakkında sorular sormaması kuralını bence başta koyun derim. Yoksa oyun sonunda ayrılmış bile olabilirsiniz.

3- Körebe


Karanlıkta oynarken bir taraflarımızı hep incittik ama bu oyun hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Işıksız bir ortamda kalan insanın diğer duyguları inanılmaz hassaslaşır ve bunun sonucunda diğer duyu eşikleri açılır. Ve o duyular sizi daha mutlu edecek. Işıksız bir ortamda birbirinizi bulup yavaş hareketlerle yakınlaşmanız ve birbirinize dokunmanız bu oyunun en cazip noktası.

4- Şişe çevirmece


Çoğumuz küçükken şişe çevirmeceyi kızlarla oynamak için herşeyden çok istemişizdir. Aradaki tek fark eskiden sınır öpücükken şimdi daha ilerliyebilmeniz olacak. Şişenizi silerek işe başlayabilirsiniz. İsterseniz şişe çevirmece için şişenin altına 4 yöne yazılmış farklı bir isteği yazabilirsiniz. (Fransız öpücüğü, striptiz, onun seçimi). Emin olun bu eski oyun sizi havaya sokmaya yetecek.

5- Seksi Twister


Twister oyununu hatırladınız mı? (Sağ ayak yeşil, sol el kırmızı) Bu karmaşık denge oyununu birde kızarkadaşınızla tamamen çıplak bir şekilde oynadığınızı düşünün. Kama sutra oyunu haline gelmeye başlayabilir. Çark döndükçe zor hareketlerde karşınızdakini taciz edebilir ve onu yenebilirsiniz. Bu oyunu dahada ilginç bir haline sokmak için iki tarafta giyinik başlayıp her düşüşten sonra bir kıyafeti çıkarabilir.

Oyunlar başlasın


Bu oyunların bir tarafı iki tarafında kaybetmemesi olacak. Bu oyunlar sizi birbirinize daha çok yakınlaştıracak, seks hayatınıza renk getirecek ve her türlü kazanmanıza olanak verecek.