İş hayatındaki başarısı kadar özel hayatıyla da gündem yaratan Ali Ağaoğlu , önceki akşam yine romantik yanını konuşturdu. 58 yaşındaki işadamı, 28. yaş gününü kutlayan sevgilisi Petek Ertüre için dillere destan bir parti verdi. Ali Ağaoğlu, Sait Halim Paşa Yalısı 'ndaki 'büyük salon'u kapattı. Salonda, Ertüre'nin en yakın 50 dostu hazır bulundu.

PETEK ERTÜRE GÖZLEİRNE İNANAMADI

Mekana Ali Ağaoğlu'nun yatıyla giden Petek Ertüre , görkemli masayı görünce gözlerine inanamadı. Partide; usta sanatçı Selami Şahin de en güzel şarkılarıyla yer aldı. Ağaoğlu'nun güllere boğduğu güzel sevgilisine; Atıl Kutoğlu imzalı bir kıyafet ile pırlanta bir gerdanlık aldığı öğrenildi.

75 BİN TL'LİK HEDİYE

* Petek Ertüre, doğumgünü partisinde Ağaoğlu'nun hediye ettiği 50 bin TL'lik pırlanta gerdanlığını taktı.

* Aşkını mutlu etmek için her detayı düşünen Ağa, Petek Ertüre için Atıl Kutoğlu imzalı bir giysi aldı. 25 bin TL'lik beyaz kıyafeti partide giyen Ertüre, gelin gibiydi.

50 BİN TL'LİK PARTİ

Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki 'büyük salon'da davet vermek; kişi başı 112 euro. Şampanya gibi ekstralar eklendiğinde Ağaoğlu'na 50 kişilik yemek 25 bin TL'ye mal oldu. Davetiye, mönü ve süslemelerle düğünü andıran partide sahne alan Selami Şahin'in de 25 bin TL ücret aldığı konuşuluyor. (Takvim)