ANTALYA’da kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, arkasındaki yolcu ise ağır yaralandı.

Kaza saat 09.00 sırasında Meydan Alt Geçidi’nde meydana geldi. Teomanpaşa Mahallesi’nde fırıncılık yapan 19 yaşındaki Ümit Yılmış, trafik cezası ödemek için iş arkadaşı Abdülselim İzciyi’de da yanına alarak 07 FBB 47 plakalı motosikleti ile yola çıktı. Lara istikametine doğru giden Yılmış, iddiaya göre alt geçitte virajı alamayarak refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Kaza sonrası motosiklet metrelerce sürüklenirken, çevredekiler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Polis alt geçitte güvenlik önlemi aldı.

TRAFİK CEZASI ÖDEMEYE GİDİYORDU

Yaralı İzci, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Ümit Yılmış ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kaza yerinde yaşamını yitirdi. Haber verilmesi üzerine alt geçide gelen Yılmış’ın yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Yılmış’ın fırında gece çalıştığı sabah kahvaltı yaptıktan sonra, arkadaşı ile Lara bölgesine trafik cezası yatırmaya gittiği öğrenildi. Kaza sonrası motosiklette bulunan kaskın karşı şeride geçtiği görüldü. Polis, motosiklette bulunanlardan hangisinin kask takıp takmadığını belirlemeye çalışıyor.