Kahramanmaraş'ta direksiyonda kalp krizi geçiren Gökhan Şahin'in otomobili, 300 metrelik uçurumu pas geçerek refüje düştü. Şahin'in kriz sırasında duran kalbi, kaza sırasında göğsüne çarpan direksiyon sayesinde yeniden çalıştı. İkinci hayata başlayan Şahin, "Şans benden yana olunca, Azrail'e bir çalımla gol attım" dedi. Bir süre yerel gazetelerde çalışan evli ve bir çocuk babası 30 yaşındaki Gökhan Şahin, 4 yıl önce haftalık bir gazete çıkarmaya başladı. Gazetesinin sahibi, editörü, muhabiri, dizgicisi, dağıtıcısı kısacası her şeyiydi. İşte o yoğun çalışma temposu içinde geçen 2 Ekim'de Göksun ilçesinden Kahramanmaraş'a dönerken bir an önce eve varıp 6 yaşındaki oğlunu parka götürmenin hayalini kuruyordu. Yola çıkalı henüz birkaç dakika olmuştu. Yokuş aşağı inerken bir anda yolu çift görmeye başlayan Şahin, ardından şiddetli bir göğüs ağrısı hissetti; artık nefes bile alamıyordu.

SİYAH BİR PERDE İNDİ

Oğlu Mehmet'in sabah kendisini kapıda uğurladığı an gözünün önünden geçmeye başlayan Şahin o anları, "Meğer kalp krizi geçiriyormuşum. O an gözüme siyah bir perde indi. Gerisini hatırlamıyorum" diye anlattı. Kontrolden çıkan araç, yolun yanıbaşındaki 300 metrelik uçurumu pas geçip refüje düşerek durabildi. Bir süre sonra kendine gelen Şahin önce ambulansın siren seslerini, ardından da 'nefes almıyor, ölmüş' dediklerini duydu. Göksun Devlet Hastanesi'nde uyandığı zaman göğsünde, kaza sırasında çarptığı direksiyonun izi vardı.

"SEN ÇOK FİLM İZLEMİŞSİN"
Doktorlar şanslı gence, "Kriz sırasında kalbin durmuş ama hemen ardından bir mucize gerçekleşmiş ve muhtemelen göğsüne çarpan direksiyon kalbinin yeniden çalışmasını sağlamış. Yaşaman mucize" dedi. O gün hayata ikinci kez geldiğini söyleyen Şahin yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Azrail o gün beni almaya gelmiş ve ölüm oyununu başlatmış. Ama şans benden yana olunca bir çalımla golü atan ben oldum. Daha önce 'ölüm insana iki kaşının arası kadar yakın' sözünü hiç anlamazdım. Ama artık anlıyorum. Mucizelerle hayatta kaldım. Şimdi hayatın tadını çıkarıyorum. Kendime ve aileme daha çok vakit ayırıyorum. Beslenmeme alışkanlıklarımı değiştirdim. Sürekli spor ve diyet yapıyorum. Bu işin şakası yok. Felek insana her zaman böyle gülmez. Kimse anlatsam, 'sen çok film seyretmişin, gerçek hayatta bu kadar tesadüf olmaz' diyor. Ama işte şehirlerarası yolda direksiyon başında kalp krizi geçirip duran kalbimin, direksiyonun göğsüme çarpmasıyla yaşandı bu film."