Silivri Parkköy mevkiinde yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Taşkın, geçtiğimiz günlerde kendisini emniyet şeridine girmemesi konusunda uyardığı şarkıcı Atilla Taş’tan dayak yediğini iddia etti. Olay gününü anlatan Taşkın şunları söyledi;

“İstanbul’dan Silivri’deki evime geliyordum. Hadımköy’e geldiğimizde trafik tıkanmıştı. İleride TIR kazası vardı oraya geldiğimizde adım adım ilerlemeye çalışıyorduk. Büyükçekmece köprüsüne kadar geldik. Trafik durduğunda gelen araçlar emniyet şeridinden geçmeye çalışıyordu, yoğunluk oluştu ve trafik içinden çıkılmaz bir hal oldu. Bende kimse geçmesin diye arabamı emniyet şeridine ortaladım. Sonradan Atilla Taş olduğunu öğrendiğim kişi emniyet şeridine girdi, ‘insanlar normal yolda beklerken sen neden emniyet şeridinden gidiyorsun’ diyerek tepkimi gösterdim. ‘herkes bekliyor bu trafikte bekleyen insanlar keriz’de tek sen mi kurnazsın” dedim. Daha böyle konuşurken hiç bir şey olmadan üç kere şiddetli yumruk yediğimi hatırlıyorum. Kendimi yerden kalkarken hissettim ondan sonra kolumda kafamda filan ve o anı hatırlıyorum. Silivri karakoluna geldiğimi bir de Selimpaşa karakoluna geldiğimi hatırlıyorum, başka bir şey de hatırlamıyorum. Ben 3-4 saat bilinç kaybı yaşadım” dedi.


Kendisinin şarkıcı Taş’â vurmadığını belirten Taşkın, “Gören Allah için konuşur ,gören o olayı Allah için çıksın ben suçluysam ben saldırmışsam desinler ki yaşlı amca saldırdı, Atilla’ya oda vurdu desinler Allah için çıksın konuşsunlar.Bunlar sanatçı olamaz bunlar uyduruk sanatçı artık sanatçı diye soytarı soytarı hareketlerle sanatçı olduğunu zannediyorlar” diye konuştu.