LG ile yapılan iş birliği neticesinde geliştirilen L Bello, mevcut L Bello modeliyle aynı teknik özelliklerle birlikte geliyor.

Avea ve LG’nin güçlerini birleştirerek ortaya çıkardığı telefon, Dokun & Çek, el hareketiyle selfie, ön kamera ışığı, Knock Code ve QuickCircle Case gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor. Dokun & Çek özelliği özel anlarınızı hızlıca çekmenize yardımcı olurken, el hareketiyle selfie özelliği, sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde kaliteli selfie çekimler yapabilmenize olanak sağlıyor. Ön kamera ışığı ise selfie çekerken ekrandaki ışığı azaltıp parlak, beyaz bir arka plan ekliyor.

AVEA L BELLO'NUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
854×480 piksel çözünürlüklü ve 196 ppi piksel yoğunluklu 5 inç ekrana sahip olan telefonda 1,3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM ve Adreno 305 grafik işlemci kullanılıyor. 2.540 mAh kapasiteli bir pilden güç alan telefon, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor. Android 4.4.4 KitKat yüklü olarak gelen Avea L Bello’da 8 megapiksel arka ve 1 megapiksel ön kamera da bulunuyor.

AVEA L BELLO'NUN FİYATI
699 TL fiyat etiketiyle piyasaya sunulan telefonu ayda 1 TL’den başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk “Bu tür işbirlikleri karşılıklı know-how aktarımı açısından çok önemli” Avea olarak kendi alanının en iyi markalarıyla işbirliğine gittiklerine dikkat çeken Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk; “Avea olarak, alanında en iyi kurumlarla işbirliğine gidiyoruz. LG ile yaptığımız bu işbirliği de onlardan biri… Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden LG ile bu iş birliğimiz sayesinde Avea müşterileri en yeni akıllı telefonlara en cazip koşullarla sahip olabilecek.

Bugüne kadar farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz müşteri teklifleri, cihaz portföyü ve Türkiye’nin 81 ilinde sağladığımız 2 kat hızlı mobil internet sayesinde, akıllı cihaz penetrasyonundaki liderliğimizi yüzde 48’lik bir oranla 13. çeyreğe taşımayı başardık. Şimdi ise bu alana hizmet edecek yeni stratejik işbirliğimizi LG ile hayata geçiriyoruz” dedi.

Calvin Cho: “Teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea’yla işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz

LG Electronics olarak son dönemde mobil iletişim pazarında aktif olarak yer aldıklarını ve bu şekilde de hızla çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise şunları söyledi; “LG ile ‘Yapabileceklerinin Sınırı Yok’ ilkesi kapsamında her zaman tüketicilerimize diğer alanlarda olduğu gibi mobil yaşamda da fayda sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak arzusundayız.

LG Electronics Türkiye olarak yerel işbirliklerimizle gücümüzü pekiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin yenilikçi ve öncü operatörü Avea ile yapılan bu birliktelik de bizim için büyük önem taşıyor. Akıllı telefon pazarındaki teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea ile olan işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz. Avea L Bello gelişen akıllı telefon pazarında iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için çok uygun bir ürün.”