İki aile arasında kız isteme meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti.7 kişiyi gözaltına alan polis, 3 pompalı tüfeğe el koydu.

Olay, dün akşam saatlerinde Hayriye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Koç ile Turanlı aileleri arasında kız isteme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, iki aileden yaklaşık 30 kişi birbirlerine taş, sopa ve pompalı tüfekle saldırdı. Kadın ve çocukların da karıştığı kavgada, Bedriye Koç ile İhsan Koç, taş ve sopa darbeleriyle, Saim Koç ise pompalı tüfekten açılan ateş sonucu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, tarafları güçlükle ayırdı. Yaralılar ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Saim Koç, ilk tedavisinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, kavgaya karıştığı iddia edilen Ercan, Cuma, Cengiz, Nevzat, Yakup, Nedim Turanlı ile Aziz Koç'u gözaltına aldı. Çevrede park halinde bulunan bazı otomobillerin camlarının kırıldığını belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis, 3 pompalı tüfeğe el koydu.