Kaza, bugün saat 08.45 sıralarında Hayrabolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul’da ameliyat olacak olan özel bir bankanın Malkara Şube Müdürü olan babası Orhan Başaran’ın yanına gitmek için aynı cadde üzerindeki evinden 59 LT 091 plakalı otomobiliyle yola çıkan Malkara Hüsniye Hanım Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Oğuzcan Başaran, iddiaya göre hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin takla atması sonucu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak otomobilden çıkartılan Başaran, Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Başaran, kurtarılamadı.

FACEBOOK’TA HIZ TUTKUSUNU PAYLAŞMIŞ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’da, kaza yaptığı otomobiliyle çok sayıda fotoğraf paylaşan Oğuzcan Başaran, hız tutkusunu geçen 6 Ocak günü hız kadranı ’190’ kilometre yaptığı otomobilinin fotoğrafını sosyal paylaşım sitesinde paylaşarak gösterdi. 

Oğuzcan Başaran, bu fotoğrafa ’Dikkat kar yağışı ışığı yanıyor’ diye ileti yazdı. Bir arkadaşı ise ’Bu kadarcık mı Oğuz’ diye yorumladı. Bunun üzerine Başaran, ’Araba daha 2 bin kilometrede, motor açılmadı yeter şimdilik’ diye cevapladı ve sonuna gülücük işareti ekledi.

Bu hız fotoğrafından 3 gün sonra Başaran, aynı otomobiliyle kaza yaparak öldü.