LG Saat Telefon diğer özellikleri

** Bu kol saati şeklinde telefon normal cep telefonu aramalarına imkan vermesini yanında menüsünde çeşitli uygulamalar da barındırıyor. Bu uygulamalar arasında MP3 çalar ve ses kayıt fonksiyonunu saymak mümkün.

**Özellikle ses kayıt fonksiyonu çok kullanışlı. Bu sayede önemli bir görüşmenizi kaydedebiliyor veya önemli bir notunuzu sesli kayıt halinde saklayabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak, yazılı notlar girebiliyor ve güncel bir ajanda tutabiliyorsunuz.

** Ses komutu ile arama yapmak da olanaklı. Görüntülü görüşme benim çok nadiren kullandığım özelliklerden biridir ancak LG saat telefonun benim bu tür görüşmeleri daha sık yapmama neden olduğunu fark ettim. Telefonun görüntülü görüşme özelliği artı bir özellik olarak dikkat çekiyor.



**Menüden 'Mesajlar' bölümünü seçtiğinizde telefonun yazılı mesaj gönderme fonksiyonuna geçiyor-sunuz. Bu bölümde karşınıza çıkan ilk ekranın diğer cep telefonlarındakinden pek bir farkı yok. Yeni bir yazılı mesaj yazdığınızda ekran standart bir tuş takımı gösteriyor. Böylece T9 metin tamamlama fonksiyonu eşliğinde mesaj yazabiliyorsunuz.

**Ekrandaki butonlar küçük gibi görünseler de işlemlerde sorun çıkartmıyorlar. Bunda özellikle dokunmatik ekranın tepki performansının iyi olması etken. Ekranın ısıya duyarlı dokunmatik ekranlarda olması sayesinde kullanımda hafif bir dokunuş yeterli oluyor. Telefonu ekranı mesajların görüntülenmesinde mükemmel; ekranda parmağınızı hafifçe hareket ettirmeniz mesajı ekrandan kaydırmanız için yeterli oluyor. Bazen belli seçenekleri aramak zorunda kalabiliyorsunuz ancak LG'nin dokunmatik bir ekran nasıl daha iyi kullanılır sorunu üzerine kafa yorduğu açıkça fark ediliyor.

TRABZON’DA SATIŞ NOKTASI;

Varlıbaş AVM Turkcell bayii

Fiyatı: 1.500 TL