Daha önce mutlaka görmüşsünüzdür anaokulu ve kreşlerin duvarlarında rengarenk hayvanlar ve çiçek figürlerini. Özellikle miniklerin oldukça dikkatini çeken ve solgun duvarlara farklı bir renk katan resimler aslında çocuk odası duvar sticker adı verilen çıkartmalardır. Pahalı sanat uygulamalarını anımsatan son derece gösterişli ürünlerdir.

Duvar sticker sadece kreş ve anaokullarında değil evlerin tüm odalarında ve hatta ofislerde dahi kullanılabilir modelleri mevcuttur. Duvar sticker fiyatları sanıldığının aksine son derece ekonomik dekorasyon çözümü olarak karşımıza çıkmaktadır.Duvar sticker, uygulaması son derece kolay ve bir okadar da keyiflidir. Sticker yapıştırma işleminin sonucunda etkileri ve değişimi gözlemlemek de ayrı bir keyiftir.

Uzun yıllar etikisini koruyan ve kolay kolay deforme olmayan duvar sticker modelleri göz kamaştırıcı nitelikte. Duvarlarda bir hayvan figürü, bir çiçek veya çok özel bir mekanın silüetini görmek son derece kolay. Duvar sticker ürünleri klasik çıkartmalardan daha kaliteli malzemeler ile üretilmektedir. O nedenle duvar çıkartmaları kolay kolay deforme olmazlar.

Binlerce farklı model ve renk seçeneği arasında mutlaka sizin de beğeneceği bir model vardır. Anaokulu, kreş, ilköğretim okulu veya bir çocuk odasının duvarları olsun renklendirmek çok kolay.