Şirketiniz için ya da kişisel olarak bir web sitesi açarak milyarlarca insana fikirlerinizi yazabilir, ürünlerinizi sunabilirsiniz. Peki bunun için gerekli olan domain yani alan adı ve hosting nasıl bulunuyor?

 Domain nedir, domain en uygun nereden alınır?

 Domain alan adı demektir ve www x .com şeklinde olan alan adlarını tescil etmek için, bu konuda uluslararası merci olan ICANN tarafından sertifikası verilmiş kurumlardan bunu alabilirsiniz. Türkiye’de hosting ve domain satışı alanında çalışan birçok kurum var ancak bunların başında, son dönemin en popüler domain satın alma firması hosting.com.tr geliyor, hosting ve domain alımları ile siz de internet dünyasına hızlı bir giriş yapın. Peki nasıl domain satın alma işlemleri yapılır?

 İlk önce alan adınızı seçersiniz, belirlenen alan adının hangi uzantıları boş ise, kredi kartı ya da diğer ödeme metotlarıyla anında isminize bu alan adını tescil edebilirsiniz. En popüler alan adları com, net ve org dur. Hosting.com.tr’nin alan adı konusundaki başarısı, hem hızlı kayıt hem de uygun fiyatlı olmasıdır. Piyasadaki en uygun alan adı fiyatı ile bir yıllık ya da daha fazla sürede tescil işlemini tek tıkla yapabilirsiniz.

 Hosting.com.tr aynı zamanda alan adı transferi konusunda da olanaklar sunuyor, farklı bir firmaya alan adının transferi ya da diğer bir firmadan alan adının hosting.com.tr’ye taşınması konusunda anında işlem yapabilirsiniz.

 Alan adının gizliliği de en önemli konulardan, hosting ve domain sitesinde, istediğiniz taktirde alan adınıza anında who is gizlilik işlemi uygulanmaktadır. Bunun gibi birçok özellikle alan adı tescil ve kayıt konusunda en iyi sitelerden bir tanesi, hosting.com.tr’dir. Zaman zaman indirimli domain kodları ya da diğer domain kampanyaları da karşımıza çıkmaktadır.

 Hosting paketleri ile siteniz hazır! 

Alan adını aldıktan sonra geriye hosting kalıyor! Sitenizin ziyaretçi sayısına göre, bant genişliğine göre hosting ihtiyaçları mevcut olabilir, hosting.com.tr’de siteniz hangi konseptte olursa olsun ve nasıl bir kitlesi olursa olsun, sınırsız ziyaretçili ve sınırsız disk alanı ile wordpress hosting paketleri sunulmaktadır. Dünyanın en çok tercih edilen web site alt yapısı olan wordpress ile yazılım bilginiz olmasa bile site kurabilir, yönetebilirsiniz. Wordpress hosting paketleri, bayi hosting paketleri ya da diğer hosting paketleri ile sınır tanımadan, web siteniz ile internette harikalar yaratmaya hemen bugün başlayın.

Sunucu ve diğer hosting paketleri için, hosting taşıma hizmeti için ve 10’larca siteyi barındırabileceğiniz uygun fiyatlı geniş hosting paketleri için hemen hosting.com.tr ekibi ile online olarak görüşebilirsiniz ve bilgi alabilirsiniz.