AGT sponsorluğunda, kısa adı EOSK olan Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen Ege Rallisi, İzmir’de gerçekleştirildi. 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’nde 35 ulusal, 5 historic, 19 Tosfed Kupası ve 6 Ege Kupası olmak üzere toplam 65 ekip, 327,88 kilometre uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda, 2 kısım ve 8 özel etap üzerinden mücadele etti. ‘’Uzun yaşam şehri Nazilli’’ sloganıyla yarışa katılan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, S 1600 Fiat Punto aracıyla çıktığı pistte 1 birincilik 1 de ikincilik alarak podyuma çıktı.

Yarıştan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Erim, böylesi organizasyonların tanıtım açısından önemli olduğuna değinirken, kendisinin de amacının doğup büyüdüğü Nazilli’yi tanıtmak olduğunu söyledi. Bekir Kuvvet Erim ayrıca şunları kaydetti; ‘’Nazilli Türkiye’de en uzun ömürlü insanların yaşadığı şehir. Ben de bu önemli özelliği yarışlarda gündeme getirerek memleketime katkı yapmak istedim. Sanırım bu yarışta bunu gerçekleştirdim. Uzun yaşam şehri Nazilli sloganıyla yarışlara katılma fikrini paylaştığımda bu konuda bana en büyük desteği başta Nazilli kaymakamlığı ve Nazilli Ticaret Odası verdi. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca sponsorlarım başta Sotaş Kimya ve Turkuaz Medya’ya destek ve katkıları nedeniyle şükranlarımı sunuyorum’’.

İlk ayağı İzmir’de gerçekleşen Türkiye Ralli şampiyonasında Pegasus Racing adına yarışan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, sınıf 5 birincisi olarak kupayı kaldırdı. Başkan Erim ayrıca, Ege Kupası süper kategoride de ikinci olarak bir başka başarıya daha imza attı.