Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 2 gün önce ortadan kaybolan ve ailesi ve yakınları tarafından aranan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalası'nda (ERDEMİR) çalışan Serdar Özkılınç'ın trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Cemaller köyü yakınlarında 100 metrelik uçurumda bulunan Özkılınç'ın cesedi yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yola çıkarılabildi. Eşi Özlem Özkılınç, sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla, "67 TZ 319 nolu aracı gören arkadaşlar ne olur bize bilgi veriniz. Eşim Serdar'dan 3 Aralık 2012 tarihinden bu yana haber alamıyoruz. Allah Rızası için dua edin. Sağ, salim eşimi bulalım. Sizler de yardımcı olun. O benim her şeyim, lütfen yardımcı olun" yazısını paylaştı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) çalıştığı öğrenilen Serdar Özkılınç (33), 8 ay önce evlendiği eşi Özlem Özkılınç'ı, 3 Aralık'ta Zonguldak'taki yakınlarının yanına ziyarete gönderdi. Çalıştığı iş yerinden de 2 gün izin alan Özkılınç, eşini gönderdiği günün akşam saatlerinde annesi Emine Özkılınç'ı arayarak, kendi evlerine gelmesini istedi. Eve gelen anne Özkılınç, oğlunun henüz gelmediğini fark edince, eşinin yanına gitmiş olabileceği ihtimaliyle gelini Özlem'i telefonla aradı. Ancak gelini de, eşinin Zonguldak'a gelmediğini söyledi. Bunun üzerine ertesi günü bekleyen Özkılınç'ın yakınları durumu polis bildirdi.

EŞİ ÖZLEM, FACEBOOK'TAN YARDIM İSTEDİ
Özlem Özkılınç, sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla, "67 TZ 319 nolu aracı gören arkadaşlar ne olur bize bilgi veriniz. Eşim Serdar'dan 3 Aralık 2012 tarihinden bu yana haber alamıyoruz. Allah Rızası için dua edin. Sağ, salim eşimi bulalım. Sizler de yardımcı olun. O benim her şeyim, lütfen yardımcı olun" yazısını paylaştı.

GSM SİNYALİYLE BULUNDU
Özkılınç'ın cep telefonundan alınan sinyal doğrultusunda başlatılan arama çalışmaları kapsamında, Zonguldak-Ereğli Karayolu'nun 14. kilometresindeki Celmaller Köyü mevkiindeki bir aracın uçuruma devrildiğini fark edildi.  Ekipler, yaklaşık 100 metrelik uçuruma devrilen aracın, Özkılınç'a ait otomobil olduğunu belirledi. Özkılınç'ın fırladığı tahmin edilen aracın çevresindeki alanda hareketsiz şekilde yattığı görüldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Özkılınç'ın ölmüş olduğu anlaşıldı.

Olay yerine gelen savcının incelemede bulunduğu Özkılınç'ın cesedi, Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği (ERİDAK) ekibi ve ERDEMİR'de çalışan iş arkadaşlarının yardımıyla, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden alınarak yol kenarına çıkarıldı. Cenaze aracına alınan Özkılınç'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sonucunun otopsi sonucu belirleneceği ifade ediliyor.

KAZA YERİNİ ARAMA KURTARMA EKİBİ BULDU
Aynı zamanda Ereğli İtfaiye Müdürü Eridak Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin kendilerine başvurduklarını ve bunun üzerine ailesi ile yaptıkları görüşmede, GSM Operatörü aracılığıyla Zonguldak güzergahından kendisine ait cep telefonundan sinyaller alındığını belirterek, "Bu gelişme ışığında ekibimizi bu bölgeye yönlendirdik. Bu bölgede yaşanan trafik kazalarının belirlediğimiz 4 nokta üzerinde çalışmalar başlattık. 3. nokta olarak belirlediğimiz cemaller Köyü mevkisinde de aracın uçuruma yuvarlanmış olduğunu fark ettik" dedi.