Nokta Tiyatrosu'nun kurucusu Abdullah Şahin, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunduğu dilekçesinde eşiyle 1982'de dünya evine girdiklerini ama evliliklerinin artık çekilmez bir hal aldığını belirtti. Ünlü tiyatrocu, 19 yaşında bir de çocukları olduğu eşinin arkadaşlarının yanında kendisine "Sen kimsin, adam mısın?", "Ben sana bakmak zorunda değilim" diyerek küçük düşürdüğünü kaydetti.
Sarıyer Acarlar'daki evinde eşi ve oğluyla birlikte yaşamaya devam ettiğini ancak kendisine bir oda tahsis edildiğini ve bu oda dışındaki diğer odaların kilitli olduğunu ve içeriye giremediğini belirten Şahin, evde iki kişilik yemek yapıldığını, kendisine yemek dahi verilmediğini, odasının temizlenmediğini, eve gelen temizlikçiyi de eşinin odaya sokmadığını belirtti. Şahin, eşinin ilk evliliğinden olan kızı Oylum Şahin'i de eve almadığını, geçtiğimiz yıl kalp ameliyatı geçirdiğini ve sağlık sorunları nedeniyle kendi işlerini yapmakta bile zorluk çektiğini iddia etti.EŞİNİ EMEKLİ YAPTIEşi Belgin Şahin'i tiyatrosunda çalışıyor gösterdiğini ve buradan emekli ettiğini belirten ünlü tiyatrocu, yaklaşık 40 yıldır tiyatro sanatçısı olduğunu ve yıllardır birikimlerini eşinin yönlendirdiğini ifade etti. Abdullah Şahin yaklaşık 3 yıldır karı-koca hayatı yaşamadığı eşinden bin lira aylık nafaka, 100 bin lira maddi, 100 bin lira da manevi tazminat talebinde bulundu. Davalı Belgin Şahin'in eşinin bu iddialarına cevabının ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.MUTLU EVLİLİK SONA ERDİTiyatrocu Abdullah Şahin, ilk evliliğini kendisi gibi oyuncu olan Nilgün Belgün ile yapmıştı. Şahin, ikinci eşi olan Belgin hanımdan da 30 yılın ardından ayrılmak üzere.
YEMEK BİLE VERMİYOR
Sarıyer Acarlar'daki evinde eşi ve oğluyla birlikte yaşamaya devam ettiğini ancak kendisine bir oda tahsis edildiğini ve bu oda dışındaki diğer odaların kilitli olduğunu ve içeriye giremediğini belirten Şahin, evde iki kişilik yemek yapıldığını, kendisine yemek dahi verilmediğini, odasının temizlenmediğini, eve gelen temizlikçiyi de eşinin odaya sokmadığını belirtti. Şahin, eşinin ilk evliliğinden olan kızı Oylum Şahin'i de eve almadığını, geçtiğimiz yıl kalp ameliyatı geçirdiğini ve sağlık sorunları nedeniyle kendi işlerini yapmakta bile zorluk çektiğini iddia etti.
EŞİNİ EMEKLİ YAPTI
Eşi Belgin Şahin'i tiyatrosunda çalışıyor gösterdiğini ve buradan emekli ettiğini belirten ünlü tiyatrocu, yaklaşık 40 yıldır tiyatro sanatçısı olduğunu ve yıllardır birikimlerini eşinin yönlendirdiğini ifade etti. Abdullah Şahin yaklaşık 3 yıldır karı-koca hayatı yaşamadığı eşinden bin lira aylık nafaka, 100 bin lira maddi, 100 bin lira da manevi tazminat talebinde bulundu. Davalı Belgin Şahin'in eşinin bu iddialarına cevabının ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
MUTLU EVLİLİK SONA ERDİ
Tiyatrocu Abdullah Şahin, ilk evliliğini kendisi gibi oyuncu olan Nilgün Belgün ile yapmıştı. Şahin, ikinci eşi olan Belgin hanımdan da 30 yılın ardından ayrılmak üzere.