Özellikle de yapıları itibariyle utangaç olan erkeklerin en büyük sorunlarından bir tanesi budur. Sözün ilk başlangıcını bulsa devamı gelecektir ancak ne kadar istese de bir türlü beklediği cevabın sorusunu soramaz. Bu durum aslında normal bir süreçmiş gibi geliyor olsa da aslında devam ettiği sürece insanı psikolojik anlamda da oldukça zorlayan bir durumdur. Belki rahat çıkma teklifi eden erkek için çok fazla umursanmaması gereken bir durum ancak genel olarak erkekleri ele alacak olursak bu toplum olarak bizim en büyük sorunlarından bir tanesi.

Söylemek istediğim aslında bu durumun hiçte üstesinden gelinmeyecek bir şey olmadığı yani küçük bazı kelime oyunlarıyla karşınızdakini o kadar güzel etkileyebilirsiniz ki zaten gerisi de çorap söküğü gibi gelecektir. Mühim olan o ilk öldürücü vuruşu yapabilmektir. Bu konuda ne yapacağınız hakkında fikriniz yoksa o zaman yazımızı okumaya devam edin.

Çıkma Teklifi Teknikleri

·         Şunu aklınızın bir kenarına yazın siz bir erkeksiniz ve cesur olmak zorundasınız ne kadar kendinizden emin bir şekilde hareket ederseniz karşınızdaki bayanı da o kadar rahat ettirirsiniz çünkü kadınlar her zaman güvende olmak ister kendini bir erkeğin yanında güvende hisseden bayan da her zaman rahattır.

·         Somurtkan bir kimlikte olmayın sürekli olarak pozitif yüklü olmaya gayret edin. Yani neşeli tavırlar kadınları her zaman eğlendirecektir ki kadınlar da kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar. Elbette ki bunu bir sınır çerçevesinde yapmalısınız. Yersiz gülüşler kadını sizden uzaklaştıracaktır.

·         Direkt olarak mevzuya girmeyin ağır başlı olun çünkü kaçan kovalanır gibi bir gerçek var sizi ne kadar gizemli görürse o kadar etkilenecektir bu nedenle de her şeyinizi ortaya dökmeyin bırakın bazı şeyleri kendisi bulmaya çalışsın.

·         Kadınlar her zaman güzel sözlerden etkilenmişlerdir bu nedenle de onlara abartmadan güzel sözler söyleyin. Örneğin; saçından bahsedebilirsiniz çünkü bu çok etkili bir yöntemdir.

·         Romantik organizasyonlar içerisinde olmak ve sürekli olarak sosyal olmak kadınların ilgi duydukları konular arasında, özellikle sinema kültürünüzü ona bir şekilde gösterin.

 Yararlanılan Bağlantılar:

·         http://www.lovepanky.com/men/understanding-women/how-to-make-a-girl-like-you

·         http://cikmateklifi.gen.tr/cikma-teklifleri/

·         http://www.cikmateklifi.org/cikma-teklifi-sozleri/en-guzel-cikma-teklifi-sozleri.html