21.01.2015.Çarşamba.astrloji

BUGÜN  DOĞANLAR:

Sahiplenme duyguları yoğun olmalarına karşı paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Ailelerine ve sevdiklerine düşkün olup, onların her türlü sorunları ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Sanatçı kişilikleri ve özgürlükçü düşüncüleri ile geniş ufukları olan kişilerdir. Entelektüel ve bohem kişilikleri yüzünden çevrelerinde dikkat çekici bir kişilik sergilerler. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar. Ses getirmek isterler. İnsanları olduğu gibi kabul etmesini öğrenmedikleri için, soğuk ve bencillikle suçlanabilirler.

KADINLARI:

Manyetik bir çekim gücüne sahiptirler. Keskin bir mantıkları vardır. Tutkulu kadınlardır. Hedefleri ve hırsları çok yüksektir. Kızdıkları zamana acımasız olabilirler. Kolay öfkelenmezler. Aşk ilişkilerinde zor olanı tercih ederler.

ERKEKLERİ:

Anlaşılması zor kişilerdir. Hırslarını gizlemesini iyi bilirler. Çevrelerindeki olaylara dürüst bir yaklaşım getirirler. Kışkırtıcı bir kişilikleri vardır. .Kendilerine güvenirler. Cinsel enerjileri güçlüdür. Derin bir duygusallığa sahiptirler.

ÇOCUKLARI:

Sevgiye önem veren çocuklardır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Zor çocuklardır ve onlarla  yaşayan kişileri, oldukça zorlarlar. Her şeyden çok çabuk bıkarlar.

GÜNÜN YORUMU:

Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde; karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalıyız. Her türlü aktivitelerin belli bir düzen içinde yapılması ve şirketler arası yazışmaların güncellik kazanacağı hatalara açık bir gün. Gözlemci yönlerimiz ortaya çıkıyor. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını, çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi  sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Bugün  sinirli ve gerilimli olabiliriz. Bazılarımız, duygusal fırtınalara hazır olmalıyız. İlişkilerimizi sorgulayacağız.

 

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, mavi, sarı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı lale, fesleğen, gardenya

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, kehribar, gardenya

KOÇ:

Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, bir çok organizasyon çalışmalarınız, gündeme gelecektir.. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız.

BOĞA:

Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler  yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER:

Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün, partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyor ve onunda size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz.

YENGEÇ:

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.

ASLAN:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. 

 

BAŞAK:

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddesel katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım, onları rahatlatacaktır. Aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.

TERAZİ:

Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak, ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz.Ailenizle aranızda yaşadığınız bir takım problemleri gözünüzde büyütmeyin.

AKREP:

Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler , bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız

YAY:

Maddesel konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca ve kibarca kullanmayı amaçlamalısınız. . Değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. İstediğiniz performansı sağlama politikası içinde hareket etmeniz, size artı getirecek. Ayak ağrılarınız olabilir.

OĞLAK:

Yoğun  düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. . Bugün, hayal gücünüzü mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

 

KOVA:

Merkür  burcunuzda geri giderken;, derin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.

Kendinize güveniyorsunuz.

 

BALIK:

Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe, bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.. Bugün, fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacaktır.