BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamları fanteziler ile doludur. Gizliliğe eğilimidirler. Bilinçaltları sürekli onları rahatsız eder. Yaşamda bir çok düşmanları olacaktır. Maddi konularda güven duygusuna çok fazla önem verdikleri için de, paralarını biriktirmekten hoşlanırlar. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler.Araştırmaya yönelik çalışırlarsa, başarı oranları yükselir. Yalnızlıktan hoşlanmalarına rağmen, yeni insan tanımak ihtiyaçları ve merakları hiç bitmez. Çevrelerinde garip insanlar olarak ta tanıdığımız bu kişilerin, cazibeleri daima güçlüdür. Farklı gurup fikirlerine ihtiyaç duyarlar. İlişkilerinde ideal olma eğilimleri vardır. Bulundukları toplumda sivrilmekten hoşlanırlar.

KADINLARI:

Enerjik yapıları ve başlattığı işi bitirme konusunda sonsuz beceriye sahiptirler. Konuşmaları akıcı ve sürükleyicidir. Sistematik bir yapıları vardır. Maddi konularda sezgilerine çok güvenirler. Duygusal bağlarının güçlü olması, maddesel olaylara bağlılıkla orantılıdır. Bulundukları ortamlarda öne çıkmayı iyi bilirler. Aşk yaşantıları oldukça renklidir. Kimseye ödün vermedikleri için,  yaşamı kendi tarzlarına göre yaşarlar.

ERKEKLERİ:

Anlaşılması zor insanladır. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Güvensiz ortamlardan uzak durmaya çalışırlar. Felsefi yetenekleri gelişmiştir. Yorum sanatını iyi kullanırlar. Bazen çevrelerine gizemli bir kişi imajı verirler.

ÇOCUKLARI:

Sevdiklerinden uzak yaşamayı beceremezler. İlişkilerinde bağımlıdırlar. Arkadaşları için yapamayacakları fedakarlık yoktur. Sessiz ve sakin bir bebeklik geçirirler. Sanata eğilimlidirler.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, duygularımızda yaşayacağımız gelgitlere dikkat etmeli ve hiç kimseye kalıcı sözler vermemeliyiz. Hatta ileriye dönük hesaplardan vazgeçmeliyiz. Uzun süredir yavaşlayan işlerimizin yeniden hız kazanmasına şahit olacağız. Bazılarımız bencil ve yüksek egolarımızla hareket edeceğiz. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Yapılması gereken cerrahi müdahaleleri hemen gerçekleştirmeliyiz. Aile içi kavgalardan uzak kalmalıyız. . Mantıklı davrandığımız her konuda uzun vadeli işler bizi bekliyor.

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, mandalin, kehribar

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN RENGİ:

Mavi, sarı, uçuk pembe, bordo

KOÇ:

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz.

BOĞA:

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zamana hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

İKİZLER:

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

YENGEÇ:

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz.Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak.

ASLAN:

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün.

BAŞAK:

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz.Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız.Kariyerinizi destekleyecek kişilerin size sağlayacağı avantajları olumlu değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli bir gün.

TERAZİ::

İnatçı tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek  yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Bugün iş olankalarınızı ailenizin istekleri dahilinde değerlendirmek isteyeceksiniz. Güven olgusunun önemli olduğu bir gün.

AKREP::

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

YAY:

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

OĞLAK:

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

KOVA:

Kapasitenizi daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için, bugün arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Birlikte alacağınız ortak  kararlar, geleceğiniz açısından size  olumlu katkıları olacaktır. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

BALIK:

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Mars’ın  verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.