Bu fotoğrafların Galaxy S 4′ün Çin'de piyasaya çıkacak modeline ait olduğu öne sürülüyor. Fotoğraflarda Galaxy S III'ünkinden farklı olmayan tasarıma sahip 5 inç'lik bir akıllı telefon görüyoruz. Ekranın altında fiziksel ana ekran tuşu, arkayı tamamen kaplayan parlak kapak yine dikkat çekiyor.



52 Samsung forumuna birkaç saat önce yüklenen fotoğraflarda yer alan telefonun bu ülkede faaliyet gösteren Unicom tarafından çıkarılacağı ve GT-I9502 model numarasını taşıdığı iddia edildi. 1080p ekran, Android 4.2.1, 1.8 GHz Universal 5410 işlemci, 2 GB RAM, PowerVR SGX 544MP GPU bu telefonun listelenen başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor. "Universal 5410″ muhtemelen Exynos Octa 5410′u, Samsung'un dört A15, dört A7 çekirdek içeren sekiz çekirdekli işlemcisini temsil ediyor.



Samsung Galaxy S III de geçtiğimiz yıl mayıs başındaki lansmanı öncesinde çeşitli defalar sızmıştı. Ancak bu sızıntılar genellikle yeni nesil donanımların eski nesil kasaların içinde doldurulmuş prototiplerinden ibaretti, yani resmi lansmana kadar Galaxy S III'ün neye benzediğini görmek mümkün olmamıştı. İşte bu nedenle yeni sızıntıya da şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Eninde sonunda önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan gece TSİ 1′de başlayacak New York etkinliğinde bambaşka tasarıma sahip bir cihaz görebilirsiniz.