Trabzon’un genç ve güzel solistlerinden Kübra Batur, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. Aranjesini Tanju Yılmaz’ın yaptığı “Eyal Goyal” adlı İbranice parçayı yorumlayarak sosyal medyada büyük beğeni toplayan Batur, solistlik de yaptığı Yalıpark Restaurant’ta Halil Hancı ile dünya evine girdi.

Trabzon’un Yenimahalle semtinin iki tanınmış ve sevilen ailesi Hancı ve Batur aileleri akraba oldu. Songül-Orhan Batur çiftinin güzel kızları Kübra Batur ile Gülten-Hasan Hancı çiftinin yakışıklı oğulları Halil Hancı , kıyılan nikahla birlikte bir ömür mutluluğa ‘EVET’ dedi.

İlk dans için piste çıkan genç çift müzisyenlerin çaldığı “ Ben bir tek kadın sevdim oda sensin” şarkısıyla dans ederken, büyük bir sürprizle mikrofonu eline alan çiçeği burnundaki solist gelin şarkının bir bölümünü seslendirdi.  Kübra şarkıyı kendi yorumuyla muhteşem okurken salondan da büyük alkış aldı.

Genç çifti bu mutlu günlerinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Trabzon’un genç, yetenekli solist ve saz sanatçılarının da bulunduğu düğünde sahne alan Trabzon’un son dönemlerdeki en popüler solistlerinden Neco Orkun birbirinden güzel şarkılarla davetlileri coştururken, Hozangel Erkek Horon Ekibi de oyunlarıyla düğüne renk kattı.