Uzun yıllardır el işleri arasında iğne oyaları da yer alıyor. İğne oyaları ile bir çok süslemeler yer almaktadır. Bunlar arasında havlular da yer alıyor. Havlular iğne oyası ile süslendikleri zaman daha güzel ve çekici görünmektedir. İğne oyaları ile yapılmış olan havlu kenarları çok güzel oluyor. Genç kızların çeyizlik bohçalarında da genellikle iğne oyası ile yapılmış olan havlular yer alıyor. Sizde havlular yapmak isterseniz kenarlarını iğne oyası ile süsleyin. Birbirinden güzel oyalar ile havlu kenarlarına danteller yapabilirsiniz.

İğne Oyaları İle Çeyizlikler Hazırlayın
İğne oyası ile çeyizlikler hazırlayabilirsiniz. Bunlar arasında havlular, yazmalar, tülbentler, masa örtüleri ve vitrin takımları yer alıyor. İğne oyası örneği arıyorsanız ve yeni model bulamıyorsanız el işi hobiler sayfasının iğne oyaları kategorisi olan http://www.elisihobiler.com/danteller/igne-oyalari linkine tıklayabilirsiniz. Kategoride yüzlerce iğne oyası modeli ve anlatımlı örnekler yer alıyor. Hiç bir yerde bulamayacağınız oyaları burada bulabilirsiniz.
 
 Havlu Kenarları İçin İğne Oyaları Kullanın
Havlu kenarlarını süslemek için sizlerde iğne oyaları kullanın. Daha önce dediğimiz gibi bayanlar genellikle havluları iğne oyaları ile süslerler. Çünkü iğne oyası ile yapılmış olan havlular daha güzel görünüyor. El işi hobiler sitesinin havlu kenarları kategorisinde yüzlerce havlu kenarı danteli ve anlatımlı havlu kenarları bulunmaktadır. Sizde kategoriyi inceleyip paylaşılan örnekleri ve yeni modellerin nasıl yapıldıklarını inceleyebilirsiniz.
Mutfak havlularını da iğne oyası ile süslemenizi öneriyoruz. Çünkü mutfaklarınızda bulunan havluların daha şık görünmesini istiyorsanız bunları tercih etmelisiniz. İğne oyası mutfak havluları kenar dantelleri sayfasında çok güzel iğne oyalı mutfak havluları yer alıyor. Sizde bu havlulardan yapıp mutfağınıza koyabilirsiniz. Ayrıca vaktiniz çoksa bu havlulardan yapıp satarak para kazanabilirsiniz. Modelin zorluğuna göre 20 TL gibi fiyatlardan başlayarak satışını yapabilirsiniz. Satış yapmak için instagram ve facebook sayfalarını kullanabilirsiniz.