Zonguldak'ta 17 yaşındaki Batuhan Yürektürk, yeni yapılan apartmanın 7’nci katındaki dairede mobilya için ölçü alırken hava almak için yangın merdivenine çıkmak istedi. Merdiveninin henüz monte edilmediğini fark edemeyip kapıdan ayağını dışarıya atan Yürektürk, düştüğü yerde can verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Zonguldak merkeze bağlı Merkez Mahallesi Dr. Halim Tanyeli Caddesi’nde yeni yapılan 7 katlı apartmanda meydana geldi. Bir mobilya firmasında çalışan Batuhan Yürektürk, binanın en üst katındaki dairede mobilya ölçüsü alırken hava almak için yangın merdivenine çıkmak istedi. Kapıyı açtığında dalgınlıkla aşağıya bakmayan ve yangın merdiveninin monte edilmediğini fark edemeyen Yürektürk, ayağını dışarıya attığı sırada yere düştü.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Yürektürk’ü Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yürektürk, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aynı zamanda Çıraklık Eğitim Merkezi Mobilya Bölümü’nde de eğitim gören Yürektürk’ün ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.