Olay, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi Petrol Yolu Caddesi Çamoluk Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 6 yaşındaki Fatma Zehra Sandıkçı, bakkala giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin bacağını ısırdığı küçük kız, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük Fatma, tedavi altına alındı.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI
Yaşadığı dehşeti anlatan Fatma Zehra, "Annem beni bakkala gönderdi. Arkamda köpek ısırdı bacağımı, sürüklüyordu. Sonra hastaneye gittik. Çok korktum" dedi.
Kızının maruz kaldığı durum karşısında ne yapacağını şaşıran baba Muhammet Sandıkçı, yetkililerden bölgelerindeki sokak köpeklerinin temizlenmesini istedi. Sultanbeyli genelinde çok sayıda sokak köpeğinin sahipsiz şekilde dolaştığını söyleyen baba Muhammet Sandıkçı, “Çocuğumu hastaneye götürdüğümde sağlık personeli aynı olaydan günde dört beş hastanın geldiğini söyledi. Bu sokak köpekleri birçok çocuğu ısırmış ve ısırmaya devam ediyor. Yetkililerden bu soruna çare bulmalarını istiyoruz" diye konuştu.