Adana'da sipariş götürürken bir kadına çarparak yaralanmasına neden olan motosikletli kurye, "Ben çarpmadım kadın bana çarptı. Şimdi siparişi kim götürecek, patron beni işten atar" dedi.

Kaza merkez Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir dönercide ev ve iş yerlerine motosiklet ile haftalık 150 lira ücretle sipariş götüren Serkan Demirci (23), 01 CAK 07 plakalı mobilet ile yola çıktı. Demirci'nin kullandığı motosiklet, Orhan Kemal Bulvarı'nda, alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçen Leyla Bildirici (50)'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın ve mobilet sürücüsü yola savruldu.

Yaralı kadın, olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosikletin yanında yatan kuryeye sağlık görevlileri müdahale ederken ikinci ambulansın gelmesi beklendi. Bu arada Demirci'nin "Ben çarpmadım kadın bana çarptı, şimdi siparişi kim götürecek. Beni patron işten atar" dedi.

Ambulansın gelmesiyle Demirci de aynı hastaneye kaldırıldı. Kol ve bacaklarında kırık oluştuğu bildirilen yaralıların tedavisini sürdüğü bildirildi.