Son günlerde adından sıklıkla söz ettiren kinoa, sadece Güney Amerika bölgesinde yetişebilen, günümüzde sağlıklı beslenme fikrinin yaygınlaşması ile pirinç, bulgur ve diğer tahıl ürünleri yerine kullanılan bir bitki tohumudur. Adından bu kadar bahsetmesinin ardında elbette birçok hastalığa ve soruna sağladığı faydalar yer almaktadır.

Bunlar arasında kolesterolden migrene hatta kilo vermeye kadar birçok hastalık ve problem vardır. Bu sebeple de başta Amerika, Avrupa olmak üzere ülkemizde de sıklıkla tercih edilen gıdaların başında gelmektedir. Uzmanların da kullanılmasını tavsiye ettiği bu mucizevi bitki üzerinde yapılan araştırmalarda süper oksit dismutaz enzimi içerdiği saptanmıştır. Bu enzim yaşlanmayı önemli ölçüde geciktirmekte ve vücudun kendini toparla süresini hızlandırmaktadır. Türk damak tadına oldukça uygun olan bu bitkinin kendine has bir aroması vardır. 100 gramında yaklaşık 6 gr lif bulunmaktadır. Bu da yine tek başına günlük alınması gereken lif miktarını karşılayabileceği anlamına gelmektedir.

Fakat son zamanlarda önemli ölçüde bilinmesine rağmen, kinoayı ülkemizde hemen hemen her ilde bulmak güçtür. Özellikle en fazla büyük marketlerde bulabilmek mümkün olan kinoayı, artık internetten de gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

İnternet sitemiz kinoa satışı yapmakla beraber şu an halen devam eden kampanyamızda bu mucize bitkiyi kolaylıkla satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. SSL güvenceli ödeme sayfamızda ödemenizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer tüm sitelerin aksine firmamız 7 / 24 destek hattı ile de siparişinizi kontrol etmenize olanak sağlamasının yanı sıra kinoa hakkında merak ettiğiniz sorulara da cevap vererek üründen sağlayacağınız faydayı maksimize etmek istemektedir. Kinoa Alımında Dikkat Edilmesi Gerekenler Zengin protein kaynakları arasında da yer alan kinoayı satın alırken dikkate edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Çünkü günümüzde çok sık tüketilmeye başlanan bu tahılın, taze ve doğal olması oldukça önemlidir. Daha sonra bir olumsuzluğa neden olmaması açısından güvendiğiniz yerden, taze olarak almalısınız. Bunun yanında içecek olarak satılan türlerinde ise yine üretim tarihinin yakın olması ya da son kullanım tarihini geçmemiş olmaması gerekir. Ayrıca bu içecek tozları satın alınırken içindekiler kısmı mutlaka okunmalı ve besin değerleri titizlikle incelenmelidir. İçerisinde alerji sebep olacak maddelerin yer alması olası olduğundan bu ürünleri alırken azami dikkat gösterilmelidir. Fakat belki de satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur da ürünü kullananların yorumlarıdır. Biz de tüm bunlara dikkat ederek müşteri memnuniyetini önemseyen satışlar yapmaya özen gösteriyoruz.

Bu sebeple her daim sitemizde ürünü kullanmış olan kişilerin yorumlarına yer vererek ürünümüz hakkında fikir sahibi olmanıza olanak sağlıyoruz. Eğer sizin de kinoa satış hakkında merak ettikleriniz varsa ister canlı destek hattımızdan isterseniz de https://www.orijinalkinoa.com/ adresimizden sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Son olarak ise çağımızın sağlıklı ve oldukça faydalı gıdaları arasında yer alan kinoa, içerdiği yüksek besin değerleri ve doygun karbonhidrat ve lif oluşumu ile spor yapanlar için de vazgeçilmez bir yiyecektir. Bu bakımdan sadece kilo vermek isteyenler değil, kilosunu korumak isteyenler ve kas kütlesini geliştirmek isteyen kişilerce de tercih edilmektedir. Ayrıca spor sonrası için de oldukça besleyici bir öğün olmaktadır. Spordan sonra içieln bir bardan doğal kinoa içeceği sayesinde, spor esnasında vücutta oluşan yorgunluk hissi azalacak ve vücudun kendini toparlaması daha kolay ve hızlı olacaktır. İşte tüm bu faydalar sayesinde kinoa günümüzde her kesim insan tarafından tercih edilmektedir.