Hayatımın Aşkı Oyuncuları ise Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat gibi isimlerin yer aldığı Diziyi ilk bölümünden itibaren beğenerek takip eden kişiler dizinin bir sonraki bölümünde neler yaşanacağını merak ettikleri için bölüm fragmanlarını izleyerek fikir edinmektedir.

Bir reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş kız olan Gökçe, bütün arkadaşlarının evlenerek çoluk çocuğa karışması kendi canını iyice sıkmaya başlamıştır. Kendisine sevgili yapmak isteyen Gökçe çalıştığı ajans sahibi Demir ‘e kancayı takar. Hayatının aşkını bulmak adına çıkılmış olan bu yolda Gökçe, Kaan ve Demir ile birlikte hiç akıllarından geçmeyeceği durumlar ile karşılaşmaktadırlar.

Yönetmenliğini Hakan Kırkaviç ve Ketche ‘nin yaptığı Hayatımın Aşkı dizisinin senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum yazmaktadır. Gelişme gösteren internet teknolojisi ile birlikte fragman izlemek için birden fazla site mevcuttur. Sizde takip ettiğiniz dizilerin fragman izleme sitelerinden bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: Dizi Haberleri