Arabesk müziğinin ünlü ismi Müslüm Gürses için ölümünün 40’ncı gününde Şişli Belediyesi tarafından mevlit okutuldu.

Şişli Camii’nde öğle namazına müteakip okutulan mevlide Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, Yunus Bülbül, , Orhan Ölmez, Ferhat Güzel’in yanı sıra çok sayıda sanatçı dostu yakınları ve hayranları katıldı. Mevlitte Kur’an-ı Kerim ve dualarla Gürses bir kez daha anılırken, mevlide gelen Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, “40’ını da yapabildiğim için çok mutluyum. İnşallah her sene kutlarım. Bir de 52’nci günü var ama onu nerede olduğunu bilemiyorum. Büyük bir ihtimalle Bursa’da yapılacak” dedi.

Müslüm Gürses’i rahmetle bir kez daha andıklarını belirten Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de, “Müslüm baba bugün 40’ncı gün aramızdan ayrıldı. Allah gani gani rahmet eylesin. Bugün sevenleriyle birlikte 40’ncı gün inançlarımızın gereği olarak yapıyoruz. Müslüm baba zaman zaman bizi sevindirdi, düşündürdü. Bugün sevenleri Müslüm babayı 40’ncı gününde de yalnız bırakmadı” diye konuştu.

“45 SANATÇI MÜSLÜM GÜRSES ŞARKILARINI SESLENDİRECEK”

Öte yandan, mevlide gelen Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, 45 sanatçının Müslüm Gürses’in şarkılarını seslendireceği müjdesini verdi. Takmaz, “Bugün de 40’ı çok çabuk geçti, hayat devam ediyor. Yaşadığı dönemden kalan projeler vardı onları hayata geçiriyoruz. 45 sanatçının Müslüm Gürses şarkılarını seslendirecek büyük bir proje bu. Sağ olsun sanatçı dostları da çok destek veriyor” dedi.

Şişli Belediyesi, Mevlit sonrasında vatandaşlara lokma, mevlit şekeri ve nohutlu pilav ikram etti.