Ankara’da prestijli konumu ile her geçen gün daha fazla Ankaralının ilgisini çekmeyi başaran One Tower AVM, bir cazibe merkezi olma yolundaki adımlarını her geçen gün sıklaştırıyor. 

Lokasyonu ile Ankara’da parlayan bir yıldız konumunda olan Çankaya alışveriş merkezi, Oranın prestijli konumuna ek olarak, ferah bir doğa ve tertemiz bir hava sunuyor. Oran’ın bu özel konumunda doğa ile iç içe, ferah ve ek olarak da eşsiz görselliğe sahip bir konumda alışveriş yapma fırsatı buluyorsunuz. Çoğunlukla üst gelirli kesimin durak noktası olan One Tower Ankara shopping center, sadece One Tower sakinlerinin değil geniş çekim alanı içerisinde bulunan konut ve plazaların da durak noktası niteliğinde.

Eğer alışveriş merkeziniz, doğa ile iç içe, doğanın ve güneşin tüm görsel yönlerini sunabilen, temiz, tasarımı ile beğeni toplayan ve ferah bir yer olsun istiyorsanız, One Tower AVM tam da aradığınız alışveriş merkezi. AVM haricinde One Tower kompleksinde, konutlar ve çeşitli etkinlik alanları da bulunmakta.Tüm yönleri ile bir yaşam alanı hedefini sergileyen One Tower, geniç çekim alanı içerisinde büyükelçilikleri, prestijli konutları, otelleri ve siteleri barındırıyor.

One Tower Çekim Alanı

One Tower Ankara’da en büyük çekim alanına sahip AVM’lerden birisi. Gerek prestijli bir bölgede yer alması, gerek şehrin çok büyük bölümünün Oran alışveriş merkezi olarak da bilinen One Tower’a en fazla yarım saatlik mesafede yer alması, onu her geçen gün Ankara’nın yükselen AVM’si haline getiriyor. Yakın çekim alanı olan 5 dakikalık mesafede 200.000 kişiye ulaşan One Tower, yakın çekim alanında 15 dakikaya kadar toplamda 800.000 kişiye erişmeyi başarıyor. Toplamda ise yarım saatin biraz üstünde bir sürede şehrin 3 milyon nüfusu bu prestijli konutlara ve AVM’ye erişim sağlayabiliyor.

One Tower bölgesinin avantajları

One Tower prestiji bulunduğu konumla, AVM’sinin ve konutunun tasarımıyla, dünyanın seçkin mağazalarını bünyesinde bulundurmasıyla, eşsiz doğası ve gerek eğlence gerek etkinlikleri ile tam bir yaşam merkezi olmasıyla yakalıyor. Etrafındaki sitelere ve konutların odak noktasında oluşu, büyükelçilikler gibi diplomatik açıdan önemli noktaların merkezi konumunda yer alması, şehrin merkezine de yakın olması gibi avantajlara sahip.

Özellikle kalite açısından yüksek markaların da bölgeye olan ilgisi, One Tower AVM konuklarını bu yüksek gelir seviyesi bölgesindeki eşsiz kalitede mağazaların ürünleri ile buluşma imkanı sağlıyor. Bölgede her geçen gün bir Rezidans projesi tamamlanırken, yenilerinin yükselişi de düzenli olarak devam ediyor. Oran alışveriş merkezleri arasında da önemli bir yere sahip olan One Tower ayrıca Ankara’nın ilk konut AVM projesi olma özelliğini de taşıyor. Bölgeye yatırım yapan firmaların da yüksek kalitede firmalar oluşu One Tower ve çevresinin prestij açısından kalitesini arttırırken, bölge şehirleşmenin büyüdüğü bölge olarak dikkat çekiyor. Ankara’nın önemli ve büyük sosyal aktiviteleri de her geçen gün One Tower AVM yakınlarına doğru hareket ediyor. Tüm bunlara ek olarak bölgede ulaşımda çok sayıda alternatif bulmak da mümkün.

Daha fazla detaylı bilgi için http://www.onetoweravm.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.