Manisa’nın Turgutlu ilçesinde altın kaplama atölyesi sahibi tarafından bir otelin lobisinde tanıtılan altın kaplama ürünler ilgi odağı oldu.

Goldendesignes altın kaplama atölyelerinin sahibi Turgutlulu işadamı Gündar Balo, bir otelin lobisinde açtığı tanıtım standında otomobil jantından telefona, çakmaktan televizyona kadar 24 ayar altın kaplama olan ürünleri sergiliyor. Metal ve iletken olan her ürüne altın kaplama yapılabileceğini ifade eden Gündar Balo, “Halkımızın altına karşı özel bir ilgisi var. Bu ürünlere talep sadece çok zenginlerden değil, orta halli vatandaşlarımızdan da geliyor. Vatandaşlarımız televizyon, otomobil jantı gibi ürünlerini altın kaplama yaptırma talepleri ile bize geliyorlar” dedi.

Standında Türkiye’nin en pahalı televizyonunu sergilediğini belirten Balo, “14 bin 900 TL’den satışa sunduğumuz ayakları ve çerçevesi 24 ayar altın kaplama olan LCD televizyon burada alıcısını bekliyor. Bu televizyonun bir eşini Bülent Ersoy için hazırladık. Sanatçımıza daha büyük bir televizyonu 60 bin TL’ye kapladık. Türkiye’nin birçok ünlü ismi bizim müşterimiz. Zenginlerimiz yatlarında, villalarında altın kaplama ürünleri tercih ediyorlar. Birçok villada musluk, kapı kolu gibi bir ok metal aksamı altın ile kapladık. Bu ürünlere ilgi her geçen gün artıyor. Altın bir zevktir, zenginliktir, bir şöhrettir. Değerli eşyalarınızı daha da değerlendirmiş oluyorsunuz. Bu konuda çok iddialıyız. İstanbul ve Antalya’daki üretim tesislerimizde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Turgutlu’da faaliyet gösteren bir otelin odasını kral dairesine çevireceklerini ifade eden Gündar Balo, “Söz konusu otelimizin bir odasının tüm metal aksamını 24 ayar altın ile kaplıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, kısa bir süre içersinde tamamen altın kaplama olan odamız hizmete girecek” dedi.

Turgutlu’da altın kaplama ürünlerin tanıtımının bir süre daha devam edeceği öğrenildi.