Bizlerde bu platformda bulunmak için çocuklara çok kaliteli bir oyun platformu geliştirdik. Matrak oyun olarak çocuklara ücretsiz binlerce oyunu oynama imkanı sunuyoruz.

Oyun kategorilerimizin içerisinde en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi olan zombi ezmece oyunumuza ilgi her geçen gün artmaktadır. Bir birinden farklı versiyonlarının yer aldığı zombi ezmece oyunlarımız da, size verilen araba ile önünüze geçen tüm zombileri ezerek bitiş alanına ulaşmanız gerekiyor. Oyunlarımız skor kaydetmeli, zamana karşı ve online seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.

Her yaştan oyuncuya hitap edebilmek için ise çok eğlenceli bir oyun kategorisini sizler için geliştirdik. Yine ücretsiz olarak oyunları oynayacağınız balon patlatma oyun kategorimizde sizleri yüzlerce oyun beklemektedir. Macera balonlarından, savaş balonlarına ya da sade balon patlatma oyun seçeneklerimiz ile zevkinize uygun balon patlatma oyunlarından bir tanesini seçerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Son yıllarda okul bilgisayarlarından engellenen oyun sitelerine rakip olarak meb kendi oyunlarını piyasaya sürdü. Bu oyunlar içerisinde, eğitici ve öğretici oyunlar yer almaktadır. Bizde bu oyunları bir araya toplayarak meb oyun kategorimizi oluşturdur. Bildiğiniz tüm oyun kategorilerinden farklı farklı oyunların yer aldığı meb oyunları oyun kategorimizde ki oyunları okul bilgisayarlarınız da rahatlıkla oynayabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.