Oyungg

Video oyunları açısından bakarsak eğer, sektörü büyüdükçe e-spor gibi farklı alanları oluşmaya başladı ve bunun sonucunda geleneksel medya araçları ihtiyaçlarını karşılayamaz oldu. Bu durum doğal olarak ayrı bir medyanın gelişmesine sebep oldu diyebiliriz. e-spor haberleri, sinema haberleri ve teknoloji haberleri gibi kategorilere içerik sağlayan ve alt kültür dediğimiz bu sektörlere hitap eden bir internet sitesi olarak hayatımızda yer almaya başladı.

Oyun Haberleri

Yukarıda ismi geçen kategorilerde içerikler sunduklarını dile getirmiştik. Fakat tahmin edersiniz ki içerik ürettikleri asıl alan video oyunları ve dolayısıyla anlarsınız ki . Bu açıdan bazı içerik üreten siteler zaten var hatta sayıları da oldukça fazla. Fakat Oyungg gerek özgün oluşuyla, gerekse daha çok alana daha gündem odaklı haberler yazmasıyla birkaç adım daha önde diyebiliriz. Tabii sadece oyun haberleri yazdığı için bir siteyi takip etmek pek doğru olmaz sanırım. Bu yüzden hazırladıkları diğer farklı içeriklere de kısaca değinmemiz doğru olan olacaktır. Oyungg sitesinde viral testler ve listeler ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bilgi almak için ise blog kategorileri gayet işlevsel bir unsur diyebilirim. Sadece bilgi değil, sorun çözümlerine de yer verdikleri için kullanıcılarını her daim rahat ettiriyorlar. Madem blog konusuna geldik, kişisel olarak söyleyeceklerimden de bahsetmeden bitirmek olmaz yazıyı.

P2W Nedir?

Oyungg sitesi sayesinde bu kelimeyi ve kastettiği anlamı öğrendim. Aslında bu tip oyunları oynarken neleri kaybettiğimi, hem zamanımdan hem de yeri geldiğinde paramdan olduğumu kendi gözlerimle görme fırsatı yakalım. Oynamakta olduğum P2W oyunlar ve P2W olmayan oyunlar arasındaki farkı çözdüm. Şimdi burada yazıyla ilgili daha çok bilgi verirsem tadı kaçar bence. Eğer okumak ve daha fazlasını öğrenmek isterseniz isimini verdikleri yazıyı okuyabilirsiniz. Gerçekten bu yüzden blog kısmından sonrasında bu yazıdan bahsetmenin doğru olacağını düşündüm. Zaten oyun meraklısı bir insansanız ve tabiri bilmiyorsanız siz de kolaylıkla görebilirsiniz ne demek istediklerini. Çünkü neredeyse bütün oyuncular bir süre bu illete bulaşmıştır. Özellikle de çocuk yaşlardayken. Tabii günümüz internet siteleri gibi Oyungg sitesi de sosyal medya platformları üzerinde aktif rol oynuyor. Gerek Instagram, gerek Twitter, gerekse Facebook üzerinden onları takibe alarak paylaşımlarını kaçırmadan yakalayabilir ve bu sektörü takibiniz altına alabilirsiniz. 61saat sitesi olarak takip ediyoruz ve tüm Trabzon halkına da tavsiye ediyoruz. Sanırım Cevat Yerli ve Avni Yerli gibi başarılı oyun yapımcılarını yetiştiren bir şehir olarak buna hakkımız var. Neden tekrardan böyle güçlü isimler ve CryTek gibi güçlü şirketler bizim şehrimizden çıkmasın değil mi?