Aksaray’da 5 ay önce kaçırılan kızlarını görmeye giden anne ve baba damadın saldırısına uğradı. ‘Eşimi benden alacaksınız’ diye kayınpederi ve kayınvalidesinin üzerine yürüyen damat, kayınpederini kalçasından 6 kez bıçakladı, kayınvalidesini de darp etti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Hacılar Harmanı Mahallesi 1456 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 ay önce kızları kaçırılan Mustafa Yakar (41) ve eşi Narin Yakar (40), kaçırıldığı günden bu yana görmedikleri kızlarını kaçırıp evlenen damatları Mümin Ş'nin (24) evine gitti. Eve geldiklerinde damat Mümin Ş. ile karşılayan Yakar çifti, kızlarını görmeye geldiklerini söyledi. Bunun üzerine bağırmaya başlayan damat Mümin Ş, ‘Eşimi benden alacaksınız’ diyerek kayınpederi ve kayınvalidesinin üzerine yürüdü. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce damat eline geçirdiği bıçakla kayınpederini 6 kez kalçasından bıçakladı. Damat, yakınları ile birlikte dışarıdan eline geçirdiği sopalarda kayınvalidesini de darp etti. Mahalle sakinlerinin polisi araması üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis şahısları ayırırken, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, polis olayı gerçekleştiren damat Mümin Ş’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Yaşadığı olayı anlatan kaçırılan kızın annesi Narin Yakar, kızının 5 ay önce kaçırıldığı belirterek, “5 aydır çocuğumuzu görmüyorduk. Ziyaretine gittik. Üstümüze yürüdü. Siz kızı benim elimden alacaksınız dedi. Kocamı uzun uzun çivili kalaslarla dövdü. Beni de hepsi bir olup saldırdılar ve dövdüler. 5 ay önce kızımızı kaçırarak evlendi. O zamandan beri kızımızı görmüyorduk” dedi.