Saçlarımız hem görüntümüzü hem de o günkü ruh halimizi etkileyen önemli bir parçamız.

Hayatın içinde, günlük koşuşturmacalarımızda saçlarımız iyi görünüyorsa kendimizi güvende hissediyor, kötü bir görünümdeyse enerjimizi kaybedebiliyoruz. Bizim için bu kadar önemli olan saçların bakımı da aslında oldukça dikkat isteyen bir konu.

Saçlarımız gün içinde dış etkenlerin etkisi altında oldukça zarar görüyor. Hava şartları, fönün neden olduğu yüksek ısı, dışarıdan gelen yabacı tozların etkisi, sigara dumanı, saç boyası gibi kullandığımız çeşitli kimyasallar yoğun bir şekilde gün içinde saçlarımızı etkiliyor. Saçlarımıza en doğru ve etkili formülü uygulamak için belki yüzlerce ürünü defalarca denedik ve çözüme ulaşamadık. Kullandığımız bütün formüllere rağmen işe yaramayan çözümler artık eskide kaldı. Bilimin ışığında üretilmiş yeni ürünler artık hem hesaplı hem güvenilir olarak satışa sunuluyor.

DOĞRU SAÇ BAKIM ÜRÜNÜ TERCİHİ

Saç bakım ürünlerini tercih ederken öncelikle saç yapımızı ve tipimizi iyi bilmek öncelikle yapılabilecek en doğru iş olacaktır. Her saç ürünü, her saç tipinin ihtiyacını karşılamaz.  Saçlarımızın varsa sıkıntılarını iyi tanıyarak bu sorunu çözümleyebilir ve ürünleri buna göre tercih edebiliriz. Bu ürünleri satın alırken markaların öncelikle güvenilir olması da oldukça önemli bir konu. Çeşitli markaların arasında da rephair saç bakım konusunda uzmanlığını kanıtlamış durumda.

Rephair saç bakım ürünleri içeriğindeki özel maddeler sayesinde saç dökülmelerini kullanımdan kısa bir süre sonra en aza indirgeyerek, kalıcı çözüm üretmeyi hedefliyor. Özellikle erkeklerin saç dökülmelerinde etkili formülüyle, hormonal dengelerini bozan maddelerden uzak içerik sistemiyle başarılı sonuçlar veriyor. Klinik araştırmalar sonucu saç dökülmelerinde % 80' e kadar azalma görülmüş olup, saç uzamalarında ise yine % 80' e kadar artış görüldüğü belirlenmiştir. Özellikle saç kopmalarında % 50 gibi bir oranda da azalma saptanmıştır. Düzenli kullanıldığı sürede 12 hafta süreyle saçlarda büyük oranda değişime yol açan bu ürünün kullanımı , saç diplerinize yapacağınız masajla ve iki üç günde bir saç yıkama yaparak oldukça etkili sonuçlara neden olacaktır.

rephair kullananlar yorum

yaptığında bakıyoruz ki kullananların oldukça memnun kaldığı ve memnuniyetlerini internet üzerinde ya da satın alırken yaptıkları yorumlarda da gösterdikleri Rephair 8. haftadan itibaren etkisini göstermeye başlayarak kullanıcıların saçlarındaki çoğalmanın farkına varmasını sağlıyor. Ürünün bakım seti şampuan ve losyondan oluşurken, Rephair ürünlerinin tamamını kullanmanın daha etkili sonuçlara yol açacaktır. Şampuanı normal şekilde , losyonu püskürterek kullanabilirsiniz. Şampuan ve losyonun düzenli kullanılması saç dökülmeleri ve saç tellerinde azalmayı önemli ölçüde azalttığı kullananlar tarafından kanıtlanmıştır. Bitkisel bir ürün olmamakla beraber laboratuvar ortamında özenle Hsor, Capigen, Saw Palmetto adlı etkili maddelerin içeriğinde bulundurulmasıyla üretilmiştir. Rephair saç ürünü kullanım güvenliği açısından da oldukça titiz çalışmakta, Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerini satışa sunmaktadır. 

REPHAIR ÜRÜNLERİNE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Ürünü tüm eczanelerde ve satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi internet sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Resmi internet sitesi üzerinden sipariş yapmak istediğiniz takdirde kargo ücreti ve ürün fiyatı ile birlikte siparişi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesindeki size özel kullanım önerilerini en uygun şekilde değerlendirmek için sitede bulunan uygulama ile size en yakın saç tipini seçerek satın alacağınız ürünü belirleyebilirsiniz.