İstanbul Sultanbeyli'de Osman Arasit’in yönetimindeki TIR, TEM'de arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen süt ve yoğurt nakliyatı yapan TIR’a arkadan çarptı. TIR içinde sıkışan Arasit itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Otoyol’a süt ve yoğurtlar saçıldı.

Kaza, TEM Sultanbeyli Mevkii Edirne istikametinde 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Osman Arasit’in kullandığı 34 RCY 68 plakalı TIR TEM Otoyolu Edirne istikametine giderken arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen 16 TZ 313 plakalı özel bir firmaya ait süt ve yoğurt nakliyatı yapan TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Osman Arasit TIR’ın içinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı şoför kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtardı. Arasit, ambulansla Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Arıza yapan TIR’ın şoförü Muzaffer Zeybek, "Arıza nedeniyle emniyet şeridinde beklerken, arkadan gelip çarptı" dedi. Çarpmanın etkisiyle TIR’da yüklü süt ve yoğurtlar yola saçıldı. Görgü tanığı bir kişi ise çarpan aracın emniyet şeridinden geldiğini, saatte 70-80 kilometre hız yaptığını daha sonra da emniyet şeridinde bekleyen TIR’a çarptığını iddia etti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda uzun trafik kuyruğu oluştu. Trafik polisleri kaza yapan TIR’ın takometresini incelemeye aldı.