ŞEnol Güneş'in istifasının ardından yaşanan süreçte taraftarların bir kısmı durumdan oldukça etkilendi. Güneş'in istifası anindan olması ve istifasının hemen ardından Tolunay Kafkas ile anlaşması krizi çıkmaza getirdi. Güneş'ten sonra Ünal Karaman ve teknik ekibiminde takımdan ayrılması taraftarların tepkisi bu sefer Sadri Şener'e yöneldi. Trabzonspor'un yönetiminin Güneş'in gitmesine anında izin vermesi ve herhangi bir veda törenini düzenlenmemesi taraftarlar arasında bölünmelere neden oldu. Yönetim Güneş'e veda töreni teklif etmiş ancak başarılı hoca bu teklifi geri çevirmişti. Şenol Güneş'in istifası taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Bu noktada Trabzonspor ile ilgili hazırladığı kliplerle taraftarlar arasında fenomen haline gelen Ganzilis TV'nin istifanın ardından Şenol Güneş'e hazırlanan klip Bordo-Mavili taraftarlar arasında paylaşım rekorları kırıyor.
Videonon altına dikkat çeken yorumlar yazan taraftarlar Şenol Güneş'e sevgi mesajları dikkat çekiyor.

İŞTE O YORUMLARAN BAZILARI:

- Trabzonspor Başkanı Şenol Güneş olmalıdır diyorum.varmı artıran?
- Defalarca izledim. Bogazim dugumlendi. Elveda hocam. Sen Trabzonspor'sun.
- Başkan şenol Güneş şampiyon trabzon
- Yapti yapacagini artik yas almis gitmis ne yapacgini bilmiyor kumeye dusmeye yakinis
- Adam trabzonspora 3kupa kazandirdi 4senede...
- 6 dk yetmez ŞENOL GÜNEŞ'e :( Seni unutmayacağız reis!!!
- Yüreğine; emeğine sağlık... İzlerken duygulandım... Son nefesime kadar Şenol Güneş hep kalbimde olacak... Bizlere futbolun sadece futbol olmadığını; ADALET ; BARIŞ ; KARDEŞLİK olduğunu sürekli anlatmaya çalışan bu koskoca yürekli adama teşekkür ve saygımla.... Ne mutlu bu topraklar bu değerleri yetiştiriyor ve ne mutlu ki tarihe altın harflerle ve unutulmayacak kişiler armağan ediyor...
- Senol günesden kurtulduk oh beee

İşte o video klip;