Bağcılar'da 16 Kasım gecesi eve gelmemesi üzerine kayıp başvurusu yapılan işadamı Selami Sağlam'ın cinayetinde önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada gözaltındaki katil zanlısı S.U., işadamı Selami Sağlam'ın hem baldızı ve eşi ile daha sonra da yeni kız arkadaşını taciz ettiği için cinayeti işlediğini iddia etti. Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma yapan polis,katil zanlısı S.U. ile G.C.O hakkında dikkat çeken bilgiler elde etti. Taciz iddiası üzerine S.U.'nun Burcu adlı baldızı polise verdiği ifade de taciz iddialarını yalanladı.Öldürülen işadamı ile arkadaş olduklarını doğruluyan baldız ,işadamının ablasına herhangi ve kendisine herhangi bir taciz olayının söz konusu olmadığın söyledi.

KREDİ KARTINDAN PARA ÇEKMİŞLER
Baldızın alınan ifadesinin ardından yapılan çalışmada katil zanlıların,işadamını gasp amaçlı, taciz bahanesiyle, kaçırıp öldürdükleri ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre,işadamını mahalleden alan katil zanlısı S.U. ile arkadaşı G.C.O.,işadamını Başakşehir Şamlar köyündeki gecekonduya götürdüler.Burada işadamının üzerinde bulunan kredi kartlarını alan zanlılar,şifreyide döverek aldılar.Ardından işadamına işkence ederek,boğup öldüren katil zanlıları,cesedi gömdükden sonra,bankamatiğe giderek para çektikleri öğrenildi.Polis,zanlıların işadamından daha fazla istediği ve parayı alamadıkları için cinayeti işledikleri ihtamili üzerinde duruyor.

DAHA ÖNCE DE İŞADAMI KAÇIRMIŞLAR
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürdürülen soruşturma da zanlılarla ilgili önemli bilgilere daha ulaşıldı.Sahte kimlik kullandıkları ortaya çıkan zanlılardan G.C.O.'nun daha önce bir işadamını kaçırarak zorla senet imzalattığı ortaya çıktı.Araştırma da G.C.O.'nun kaçırdığı işadamına senet imlatmak için,önce işkence ederek anüsüne şişe soktuğu belirtildi.Polis,iki zanlının öldürdükleri işadamı Selami Sağlam'dan para almak için cinayeti işlediklerini düşünüyor.Soruşturmanın sürdüğü ve zanlılarla ilgili 1 gün daha gözetim süresi alındı. Zanlılar bugün  adliyeye gönderilecek