Alınan bilgiye göre, Pursaklar'da meydana gelen olayda, bir kuaförde çalışan Yasemin S. (37), işten erken çıkıp evine geldiğinde Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi kızının odasından sesler geldiğini duydu. Yasemin S., odaya girdiğinde kızı G.S. ile kızının sevgilisi olduğu öne sürülen Onur Ö'yü çıplak halde yatakta buldu. Yasemin S., kızına ve Onur Ö’e bağırmaya başladı. Bunun üzerine Onur Ö., Yasemin S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu Onur Ö., kadının kafasına oklava ile vurdu. Talihsiz kadın, kafasına aldığı darbeyle olay yerinde hayatını kaybetti. Onur Ö. ve G.S., cesedi banyoya taşıdıktan sonra evden ayrıldı.

Akşam saatlerinde eve gelen baba S.S., eşinin cansız bedenini banyoda bulunca durumu polise bildirdi. Sevgilisi annesini öldürürken kendisi de seyreden G.S., polis ekiplerinin eve geldiğini görünce hemen eve geldi. G.S., ilk ifadesinde annesinin banyoda düşerek kafasını çarptığı için öldüğünü iddia etti.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucunda G.S. ve Onur Ö. gözaltına aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Onur Ö., ifadesinde G.S. ile sevgili olduklarını belirterek, “Evlenmeyi planlıyorduk. Ancak annesi bizi görünce bağırmaya başladı. Hakaretler yağdırınca dayanamayıp vurdum. Ölünce de Gamze ile evden çıkıp ayrıldık” dedi.

Zanlılar adliyeye sevk edildi.