Siteyi benzerleri arasında bu kadar farklı kılan nokta ise sahip olduğu tasarımı ve kullanıcılara site üzerinde yer alan yapımlara sunduğu kolay erişim oluyor. Özellikle de oyunlar hakkında yapılan açıklamalar birçok konuda kullanıcıları aydınlatarak dahil olacakları yapım hakkında ön bilgi edinmelerini sağlıyor.

Site üzerinde karşımıza oyunlar hakkında birçok başlık çıkmaktadır. Oyunlar konusunda tutkulu olan ziyaretçiler bu başlıkların nasıl yapımlar içerdiklerini bilmektedirler.  Ancak bazı kullanıcılar bu konuda çok fazla bilgi sahibi değillerdir. Bu kullanıcılar için birkaç örnek ile bu konuda kısa bir açıklama yapalım.

İlk olarak motor oyunları başlığını ele alabiliriz. Özellikle motor oyunu denildiği zaman karşımıza çıkacak olan yapımlarda bizleri tek bir sistem bekliyor olacak, o da hem zaman ile hem de kendimiz ile büyük bir yarış içinde olduğumuz, oldukça yüksek hızlara ulaştığımız sistemler.

Bir diğer başlık olarak araba oyunu hakkında kısa bir açıklama yapılabilir. Araba oyunları oldukça geniş kapsamlı bir başlık olarak karşımıza çıkar ve bünyesinde tır oyun sistemlerinden antika araba yarışlarının olduğu sistemlere kadar oldukça farklı yapımları barındırır. Bizler bu sistemlerde kimi zaman bir yarış yaparken kimi zaman da aracımızı park etmek ile mücadele edebiliriz.

Sitede yer alan bir diğer oyun çeşidi de kamyon oyunları olarak belirtebiliriz. Zevkle oynayabileceğimiz kamyon oyunları ile siz de yük taşımacılığı yapabilir ve seviye atlayarak etapları daha ileri seviyelere götürebilirsiniz. Siz siz olun kamyonu yavaş sürün ve kamyon sürmenin heyecanını sonuna kadar yaşayın.

Bu konuda son olarak da bisiklet oyunları başlığı incelenebilir. Bisiklet oyunları sahip olduğu yapı itibari ile motor oyun sistemlerine benzer ancak hızlarının biraz daha düşük olması nedeniyle bu sistemlerden ayrılır.