Bursa'da sevdiği kızın kendisine karşılık vermemesi üzerine bunalıma giren 28 yaşındaki Sezer Menteşe, iki arkadaşıyla birlikte boş bir alanda alkol aldıktan sonra yanında bulunan ruhsatsız tabancayla kafasına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Derman Caddesi üzerinde boş bir arsada iki arkadaşıyla birlikte alkol alan Sezer Menteşe tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından saat 05.00'de ayrıldı. Kısa süre sonra silah sesi duyan arkadaşları yanına gittikleri Sezer Menteşe'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Kafasına sıktığı tek bir kurşunla yaşamını yitiren Sezer Menteşe'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Arkadaşları polise verdikleri ifade de, "Sezer içerken sürekli olarak kız arkadaşından bahsediyordu. Birlikte çok güzel hayat sürmeyi hayal ettiğini söylüyordu.


SON SÖZLERİNİ FACEBOOK'A YAZDI

Arkadaşının kendisini kabul etmediğini belirtip ağlıyordu. Daha sonra, 'Onsuz bir hayatta yaşamanın da anlamı yok' diyerek, tuvalet ihtiyacını karşılamak için yanımızdan ayrıldı. Ardından silah sesi duyduk. Şüphelenip yanına gittiğimizde intihar etmişti." dediler. Cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Sezer Menteşe'nin, ölmeden 12 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profilinde, "ilişkisi var" durumunu "ilişkisi yok" yok diye düzeltip altına da, "Sus ve sezellerine inat sessiz kal... hayır cümle düşüklüğü değil imasızlıklarım.. sen gizem dersin ben ölüm.Sen çözememekle ünlüsündür.. ben ölememekle.." diye yazdığı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.