BoomSocial, Premium sektör analizleri ile sosyal medya stratejilerini doğrudan hedef odaklı hale getirmeyi amaçlıyor. Markalara ait 10 binden fazla sosyal medya hesabının detaylı verilerini kullanıcılarla ücretsiz olarak buluşturan BoomSocial, aylık profesyonel sektörel analizler sunan BoomSocial Premium hizmetini başlattı.

Hem markaların hem de rakiplerin performansını detaylı bir şekilde görme imkanı veren BoomSocial Premium raporları ile sektör içerisinde yer alan markaların genel değerlendirmesine ve sektörün en çok etkileşim alan konularına ulaşılabiliyor.

Ayrıca BoomSocial Premium analizleri ile sektör genelinde ay boyunca paylaşılan en başarılı resim, video, bağlantı ve metinlerin yer aldığı analizler ile takipçilerinin ilgisini en çok çeken içerikleri görülebilecek.

Sosyal medya stratejinizi şekillendirecek veriler

Sektör analizleri, büyüme performansı ve günlere göre büyüme değerlerinin incelenebileceği BoomSocial ile en başarılı iletileri ve ileti türleri arasından kendinize en uygun strateji oluşturulacak. Sektörde en çok hayranı olan, en çok hayran kazanan, hakkında en çok konuşulan ve en çok etkileşim alan markalar ile sektörün ortalama değerlerinin yer aldığı raporlarda, markanızın sosyal medya performansını yükseltmek için kullanabileceğiniz değerli veriler bulunuyor.

Sektördeki kullanıcılar tarafından en çok beğenilen, yorumlanan ve paylaşılan içerik türlerinin de belirlenebileceği veriler, etkileşim oranını artıracak. Ayrıca markaların en çok içerik paylaştığı gün ve saatler de incelenerek sosyal medya iletileri için en uygun zaman dilimi belirlenecek.

Sektörünüzdeki markaların performanslarını karşılaştırın

Powerpoint sunum formatında satışa sunulan BoomSocial analizleri, markaları genel hatlarıyla değerlendirmeye imkan tanıyan puanlama sistemi Boom QualityScore (BQS) ile en iyi markanın performansını gözlemlenmesini sağlayacak. Ayrıca sektörel analizler; sektör ortalamaları, içerik türlerinin dağılımı, sektörde en çok etkileşim alan iletiler, fotoğraflar, videolar, bağlantılar ve metinler gibi çok sayıda ölçüm ile markanız için yeni fırsatlar oluşturulmasına olanak sağlayacak.