TNT 'nin başarılı programı " Vahe ile Dekodizayn" isimli programın çekimleri için, Trabzon' a geldi. Program için sektörün öncü firmalarıyla röpörtajlar yapan ünlü manken Vahe Kılıçarslan, Trabzon'daki çekimlerinde Trabzonlu ünlü Mimar Emrah Ömer Çam ile ofisinde bir röportaj gerçekleştirdi. Programın sunumunu yapan Vahe Kılıçarslan 'a, konuk olarak gelen ünlü manken ve şarkıcı Zeynep Yılmaz eşlik etti.

Zeynep Yılmaz, Trabzon'un çok güzel bir şehir olduğunu ve gerçekten görülmeye değer güzel yerlerinin olduğundan bahsedip, özellikle dekorasyon ve mimari çalışmalarından dolayı ART Yapı'nın sahibi Mimar Emrah Ömer Çam 'ı tebrik etti.



Çam yaptığı röportaj'da, " Sadece Trabzon'da değil çevre iller ve Türkiye'nin her köşesinde hizmet veriyoruz. Türkiye Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle , güneyiyle tam bir cennet, biz de bu cennet vatana yaptığımız estetik, görsel ve işlevsel projelerle can katmaya çalışıyoruz. Ayrıca yurt dışında, pek çok çalışma yaparak, şirketimizi sadece Türkiye'de değil, uluslararası arenada ülkemizi temsil ediyoruz. " dedi.

12 yıldır başarılı bir şekilde, günden güne artan bir seyirci kitlesiyle gerçekleştirdiği dekodizayn programı ile oldukça güzel işler çıkaran sayın Vahe Kılıçarslan, mimar Emrah Ömer Çam 'ın yaptığı çalışmalar ve ofisiyle ilgili olarak , " Gerçekten çok başarılı işler gerçekleştirmiş, aynı zamanda Trabzon gibi İstanbul 'dan uzakta olan bir yer de hem kaliteli hem de İstanbul - Cihangir'de bulunan ofisler gibi modern bir ofiste işlerini yaparak. Aslan yattığı yerden belli olur misali, oldukça başarılı işler gerçekleştiriyor" şeklinde açıklama yaparak, Art Yapı Ltd . Şti. nin sahibi Mimar Emrah Ömer Çam'ı hem tebrik edip, hem de takdir etti.

Röportajın sonunda Çam " Vahe Kılıçarslan 'a ve Zeynep Yılmaz 'a dekodidazyn programında kendilerine de yer vermelerinden ötürü teşekkür etti”