61SAAT HABER SERVİSİ - Yapımcılığını Medyaton-Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı Trabzon’da çekimleri gerçekleştirilen ‘Öyle Sevdim ki Seni' filmi, Pinema'nın dağıtımıyla 27 Eylül'de seyirci karşısına çıkacak.

TRABZON’DA YAŞANAN KIRIK BİR AŞK ÖYKÜSÜ

Senaryosunu da Orhan Tekeoğlu'nun yazdığı film, Sarp Sınır Kapısı’nın açılmasından sonar Trabzon’da yaşanan kırık bir aşk öyküsünü anlatıyor. Göç, parçalanan aileler ve önyargıların ana tema olduğu yapımda, Osmanlı vatandaşı olan taş ustası Mustafa, 1906 yılında Yalta'ya gider, oraya yerleşir.

NATAŞA DİYORLARDI

Yıllar sonra, Mustafa Usta'nın torunu Olga, Sovyetler Birliği'nin dağılmasıyla işsiz kalır ve Sarp Sınır Kapısı açılınca Trabzon'a çalışmaya gelir. Olga, herkesin 'Nataşa' olarak algılandığı bir dönemde Trabzonlu Cemal'in karşısına çıkar. İstanbullu kötü adamların fuhuşa zorlamak istediği Olga'yı Trabzonlu Cemal kurtarmaya çalışır.. Filmin başrollerini Angelina Jolie'nin Bosna'da çektiği ‘Kan ve Bal Ülkesinde' filminde oynayan ve Türk seyircisinin Veda dizisinden tanıdığı Alma Terzic ile Oktay Gürsoy üstleniyor. Rus oyuncu Alina Golovlyova'nın da rol aldığı filmde Kayhan Yıldızoğlu, Fatih Dokgöz, Duygu Yıldız ve Tevfik Erman Kutlu gibi oyuncular görev alıyor.

ÖDÜL ALMIŞTI

Filmin görüntü yönetmenliğini ise Ercan Yılmaz üstleniyor. Nurdan Tümbek Tekeoğlu ve Orhan Tekeoğlu, 2010 yılında Doğu Karadeniz kadınlarının doğaya karşı verdikleri mücadeleyi anlatan ‘İfakat' adlı belgesele imza atmışlardı. İfakat belgeseli, gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında birçok festivalden de ödül almıştı.