Fenerbahçeli Emre Belezoğlu’nun milli takıma  seçilmesi ile yeniden başlayan ‘ırkçılık’ tartışmalarına Trabzonspor taraftarları ilginç bir göndermede bulunarak cevap verdi. Kendisine ırkçı sözlerde bulunduğu için  Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Zokora’nın Emre’ye tekme attığı anın fotoğrafını tişörtün üzerine basan Bordo-Mavili taraftarlar üzerine de ‘Artık bülbül ötmüyor’ yazınca sanal alemin yeni fenomeni oldular.
Taraflı tarafsız bir çok kişi bu tişörtün fotoğrafını internette sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırken, forumlarda da tartışma konusu oldu. Tişörtün fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde on haftaların en çok paylaşılan fotoğrafı olurken,gelen yorumlarda bir o kadar komik.
Trabzonspor taraftarlarının bu paylaşımına rakip takımlardan da destek gelmiyor değil.
Hatta Galatasaraylı taraftarların bulunduğu bir forumda tişörtün fotoğrafı paylaşınca yapılan yorumlarda “Karadeniz insanının mizah zekasına dikkat çekilerek”  Emre’nin “Allahtan bir çocuk babasıyım.. Zokora'nun o tekmesinden sonra bir daha çocuk sahibi olamayabilirim bakarsınız” sözleri hatırlatıldı.
Fotoğrafa gelen en çok soru ise, “Nereden satın alabiliriz?” şeklinde oldu. Bu noktada tişörtün TS Clup’larda bile satılması önerisinde bulunanlar bile oldu.